- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #35186 üzenetére
Így van. Mi erre verjük (legalábbis én, persze tudom hogy az időjárás appra meg a nagy lapozós órára jobb lenne). Ha jön egy jóváírás, már megy is a recska... gondold el, ennyi hellyel, alig győzöm a monitort takarítani. Nem sajnálsz? Egyébként aki úgy gondolkodik mint te, annak meg annyi esze is van, már bocs... Még ha perpill nem is használom ki, az azt jelenti hogy 1 hónap vagy 1 év vagy 5 év múlva se fogom? Bármikor jól jöhet, és nem mindenki csak telefonban gondolkodik ám mint te, sőt, nekem legfőképp nem a telefonhoz kell (oda tényleg elég lenne még a dropbox alap 2,25 gigája is) De aki nem lát túl a telefonon lévő játékain+widgetjein, arra mit mondjak...
ui: a kb. 130 gigából egyébként most perpill. kb. 35-40 van kihasználva (de csak azért ennyi, mert lusta voltam a többi szándékomban álló cuccost egyelőre feltölteni)
(#35189) S e t h:
Már a bokám verdesi... viszont még kellene valahonnan vagy 8-900gigányi, akkor lennék elégedett.
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest