- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én a SlideIT-ot, már elég rég óta használom, még paypal-lal vettem, amikor még nem lehetett vásárolni a marketről programokat hivatalosan.
A telefonomon gyárilag van/volt swipe, de csak angolul tud, és nem upgade-elhető, csak ha a Motorola kiadná egy rom-frissítéssel, az meg ugye...
Szóval a billentyűzet megszokása, begyakorlása időt vesz igénybe, egy darabig nem egyszerű, de miután megtanulod készség szinten hogy melyik betű merre van, kényelmes és gyors lesz használni. Akár egy kézzel még hüvelyk ujjal is használható, mert nem kell pontosnak lenni. De szerintem ez a billentyűzet angolul telitalálat. Magyarul túl sok a betű 3 sorban, jobb lenne talán egy 4 soros elrendezés, de olyat nem lehet. A túl sok betű akkor gond, amikor főleg a ragozott szavakban hiányos szótár miatt gépelni kell, (angolban ugye ez sem probléma). És ez nem olyan ritka azért. Persze a szótárba lehet felvenni szavakat, és a szótárat le lehet menteni, és vissza lehet állítani. Így pl. szerintem mások által bővített szótárat is lehet használni. Vannak trükkök amikre rá kell jönni, és az segíti a részben bent lévő szavak gépelését. Érdekes és zavaró dolog, hogy én pl két szótárat használok, magyart és angolt, ezek között egy billentyűvel lehet váltani, de a magyarba is belekeveri az angolt a szójavaslatolnál.
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest