Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
idegenufo
tag
válasz
decoati
üzenetére
Nem torzításig nyomom a basszust! És én nem a basszusról, hanem a gain-ról beszéltem! Ami a power ampnál van bal oldalt az eq első tagja! Ezzel adsz némi plussz hangerőt, aztán a mélyet és magasat is ráadod de csak kis mértékben hogy még ne torzítson értelemszerűen! A borító stb. nekem meg igen teljes mértékben felesleges. Én felteszem Armin vagy Markus Schulz új mixeit minden héten amikor kijön, azt hallgatni akarom full minőségben hangosan basszussal és csilingelő magassal. Ergonómia és kinézetre is csillagos 5-ös és bevált a Power Amp, meg is vettem.
És hogy hogy lettem kvázi tag. Úgy hogy nem illik ennyire utálni az embert csak azért, mert van saját véleménye. Pláne ha normálisan írja be a kérdéseit és a véleményét.
Köszönöm.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Banggood
- Fractal Scape: Gamer headset vájtfülű játékosoknak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő