Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerinted okos dolog, szerintem meg nem, mivel a játék is csak szoftver/alkalmazás... és itt is tudott róla beszélni aki akart (mivel ez is kibeszélő topik)
Ne nyissunk külön topikot a Launchereknek is? Vagy az időjárás widgeteknek? Ezekből lassan annyi lesz mint a játékokból együttvéve.
De mivel van ilyen, játékosoknak adott a lehetőség... most legalább tudnak már róla.
(Én se tudtam hogy létezik, mondjuk engem nem is érdekelt, ezért nem is kerestem)
Aktív témák
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Én se tudtam hogy létezik, mondjuk engem nem is érdekelt, ezért nem is kerestem)