- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
vinikorn #29497 üzenetére
Az a baj, hogy ingyenesen nem igazán fogsz találni jó vektorgrafikus térképet ami offline.
Azok amik képesek térképrészleteket tárolni mind raszteresen (képkén) tárolják az adatokat úgy hogy kijelölöd a tárolni kívánt területet, a nagyítási szinteket és 'csempéket' készít az adott területről.
Ez persze igen helyigényes és időigényes művelet.Érdemesebb számítógépen elkészíteni ezeket...
Én régen kísérleteztem a MOBAC (Mobile Atlas Creator -al és elég jó térképeket sikerült egész Magyarországról készíteni, mondjuk 17; 15; 13 nagyítási szinteken.
Tud pl. Maverick, Oruxmaps, stb. formátumokba menteni.
Oruxmap-ot magyarítottam is!Az újabb verzióiból kivették a jobb térképeket, mint Microsoft-, Yahoo-, Google Maps támogatás, valamilyen jogvédelmi vita miatt, de a régi v1.8 verziójával még mindig lehet ezeket használni.
Jó kísérletezést!
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy topik
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest