- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #28268 üzenetére
A legrosszabb 2300, Komlóstetőről a Kilián-Diósgyőr-Újgyőri környékén lévő cellák aktívak.
Ezek által rajzolt körök határozták meg a helyzetem és valószinüleg az adók információi alapján a Llama meg ezekből kiszámolta hol vagyok
Ha felrakod, vagy már felraktad a map kiegészitőjét lehet állítani a területet, figyelembe vevendő cellákat, sőt a tőlük mért távolság is állítható.
Persze ezeket már nem az elhagyás miatt írom, hanem a terület alapú beállítások pontosságának javítása miatt.
Mondjuk van "A" cella ez 2400 méteres körben érzékel, de a map pluginnal megadható hogy a cella közelében csak 150 m-re lépjen érvénybe az ehhez fűződő területi esemény.
Ha ebbe a 150 méteres körbe más cella is beleesik, ami zavarja egy másik területed akkor azt eltávolíthatod. Ahogyan észrevettem 2 cella elég egy területre.
Melóhelyem közelében pl megadtam, egy 800m sugarú kört, ha ebbe beleesik valamely cella akkor ez alapján nem kell cellát is választanom mert ott erre nincs szükségem...
Remélem azért érthető
Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest