- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #27953 üzenetére
A hálózati helymegosztást be kell kapcsolni, az akksi így jobban merülhet, viszont nem annyira mint a bekapcsolva hagyott wifi
Az ellenőrzést 20 percenként végzi és 1 másodpercet kap rá jelenleg!
A lokalizációt a térkép kiegészitőt letöltve és törölve pár cellát, szűkiteni lehet...
Én a wifit épp azért adtam meg, ha lekapcsolódik már kapcsolja is ki.
Az a veszély pedig nem áll fenn ha hazaérek, hogy visszakapcsolja, mert azt a kiválasztott cellákhoz kötöttem!
Kicsit bonyolultnak tűnhet, de egyszerű.
Korábban én sem hittem ezekben, egy hetet kap. Ha nem merül az aksim jobban, marad!
A profilokkal állitható a csengőhang, rezgés, maga a hang, ébresztés, alkalmazás indítható.
Délutántól nem volt vele időm foglalkozni, hagytam tanulni
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest