- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #27898 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne. Azért javasoltam a telefon/rom topic-ját, mert ez nem általános hiba. Egyébként ha nem akarod naponta váltogatni a csengőhangodat, akkor szerintem jobban jársz ha hangrögzítővel szimplán beszerkeszted egymás után vagy ötször, oszt kész.
#27900) Foose
Akkor viszont nem sok lehetőség maradt. Megpróbálhatsz még egy reinstall-t, ha az sem segít, akkor meg töröld ki amelyik nem kell. De ne végleg, (tedd el valahova), mert ha komolyabb baja van, akkor FC-zni fog a végtelenségig.(#27909) xSide
Köszi a tippet. Ez a cellainformáció alapján való lokalizáció jól hangzik. Eddig azért ódzkodtam az ilyen programoktól, mert GPS alapján kapcsolgattak, annak meg nem sok értelme van.
Ez a cellainfós lokalizáció szerinted kerül valami extra energiába, vagy a program csak egyszerűen kiolvassa valahonnan a már meglévő adatokat?(#27952) TRob1
Ebből én a Dropbox-ot használom meg a Gmail-t. Bár ez utóbbi elég szutyok a csatolmányok nem kezelése miatt. Csak lusta vagyok jobbat keresni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iqos cigaretta
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest