Hirdetés

Aktív témák

• petipetya

nagyúr

exchange:
    - Nekem is be van állítva egy ilyen fiók, tökéletesen viszi a telefon, be lehet neki lőni x percenkénti, kézzel frissítgetős vagy az azonnali megkapós email kezelést is.
    - Ennek ellenére tegnap óa tesztelem az exchange for android 2.0/2.1 nevű progit. Az első észrevehető különbség az, hogy ebben már simán látom a levélbe beágyazott képeket is. A többi funkcióját még tesztelnem kell.
    30 napig ingyenes a progi (a market-en megtalálható), utána majd eldöntöm hogy megkeresem-e a neten okosban, vagy sem.

rádió:
    Az xiialive lite nevű online rádiót használom ahhoz a kemény 1 csatornához, amelyen reggelente a híreket szoktam hallgatni. A search menübe beírtam a lánchíd szót, megtalálta és már el is kezdte lejátszani.

Hátránya csak annyi van, hogy ha kiteszel neki egy ilyen widgetet, akkor csak a legutoljára hallgatott rádiót mutatja meg benne, és hiába pakolsz ki 2-3 darabot belőle a home felületre, mindig csak egy csatorna fog benne látszani.
    Ingyenes, a market-en fent van.

x-gomb (=bezárás):
    Erre egy nagyon praktikus multitasking alkalmazást, a jkAppSwitchet használom. Nem szívja le az aksit, és a földgömb gomb hosszanti nyomására előbukkan. Alapjáraton 2 funkciója van:
    - Egy bökésre lehet váltogatni a nyitott programok között
    - Egy/kettő bökésre be lehet zárni a futó alkalmazások közül ezt-azt

Előnye, hogy el lehet rejteni a listából a processzeket, elkerülendő a task killer szerű kényszeres bezárogatást. Emellett nem mutatja a szabad memóriát, így szintén nem kényszeríti a felhasználót arra, hogy görcsösen figyelje azt a számot.

Ez lényegében a házikó gomb továbbfejlesztése, szerintem alapból ilyennek kellene lennie annak a funkciónak. Így néz ki. Azt is be lehet neki állítani, hogy alapjáraton a switch (váltogatós) vagy a stop (bezárogatós) gomb legyen-e az aktív benne.

A market-en ingyenesen megtalálható.

Aktív témák