Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Aktív témák
-
ghoster888
csendes tag
Sziasztok! Már egy jó ideje van android telefonom, nagyon szeretem minden okés vele, teljesen meg vagyok vele elégedve, az az egy gondom van vele, hogy nem tudok rajta olyan alkalmazást futattni amit egy windows telon tudnék. Asszem a windows alapu teloknak .cab a kiterjesztése, az android programoknak .apk, de erre nincs semmiféle konvertálás, legalábbis én nem találtam. Azokat a programokat amik windowsos gépen futnak szinte mindig csak windows alapu telora csinálják meg, és esetleg van, amit iPhonre. Netán tudnátok mondani nekem valamilyen megoldást, hogy lehetne a windows telokra írt progikat futtatni androidos felületen?, vagy ezzel a log me in-nel ha bejelentkezek telefonrol , akkor a gépre feltelepitett programot tudom futattni? Segítségeteket előre is köszönöm!!

Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iOS alkalmazások
- OLED monitor topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DJI Osmo Pocket 3
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest