Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Aktív témák
-
ghoster888
csendes tag
Nagyjából értem..vagyis akkor nincs ilyen konvertálás.. am pontosan nem tom, hogy hogy működik a logmeIn szóval lehet, hogy nem ide való, a lényeg, hogy a brókercégem kereskedési programját szeretném elérni vhogy androiddal, de a kreativitásom nem elég nagy ahhoz ezek szerint, hogy sikerüljön..:S Miért pont a windows telefonokra gyártyák ezeket a programokat ált
.. tök rosszak ált
-
ghoster888
csendes tag
Sziasztok! Már egy jó ideje van android telefonom, nagyon szeretem minden okés vele, teljesen meg vagyok vele elégedve, az az egy gondom van vele, hogy nem tudok rajta olyan alkalmazást futattni amit egy windows telon tudnék. Asszem a windows alapu teloknak .cab a kiterjesztése, az android programoknak .apk, de erre nincs semmiféle konvertálás, legalábbis én nem találtam. Azokat a programokat amik windowsos gépen futnak szinte mindig csak windows alapu telora csinálják meg, és esetleg van, amit iPhonre. Netán tudnátok mondani nekem valamilyen megoldást, hogy lehetne a windows telokra írt progikat futtatni androidos felületen?, vagy ezzel a log me in-nel ha bejelentkezek telefonrol , akkor a gépre feltelepitett programot tudom futattni? Segítségeteket előre is köszönöm!!

Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Linux felhasználók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- SörcsaPH!
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- VR topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.. tök rosszak ált