Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
PBA
aktív tag
válasz
aggleány
üzenetére
Persze, ebben is igazad van, de szerintem még pont nem mentem azon bizonyos szint alá, persze mindenkinek máshol van a tűréshatára.
Nem gondolom, hogy sérelem vagy gond vagy bármi esetén ne tehetnél megjegyzést, nem kell mindent benyelni, kifejezheted a nemtetszésedet, nem Kun Béla idejében élünk már szerencsére.
Én amúgy sem szoktam véka alá rejteni a véleményemet. Ez sokak számára lehet kellemetlen, de legalább egyenes vagyok és nem támadok senkit hátba. Plusz mástól is ezt várom el, ha valami nem tetszik, bátran közölje velem.
Ez tök normális - szerintem. 
Amúgy meg a topiktársnak igaza van, ha kérdésed van/lesz, lányként/nőként abszolút előnyben vagy, sokkal több és kimerítőbb választ fogsz kapni, mintha mondjuk én tenném fel ugyanazt a kérdést.
Ez is tök normális dolog, ez a világ rendje. Azon meg ne izgulj, ha valaki diszkriminál itt a fórumon a nemed alapján, elmehet a sunyiba és ennyi. 
-
atillaahun
veterán
válasz
aggleány
üzenetére
"Régebben morcos voltam, ha egy kérdésre válaszoltam, és ugyanazt a választ csak a fiúkollégának köszönték meg, ma már nem érdekel."
Viszont lányként jelentősen több, tartalmasabb és gyorsabb választ kapsz a kérdéseidre. Még mindig te jársz jobban. Én is fontolgattam már egyébként a névváltást mondjuk rozi-ra, valami kis copfos kislány fejecske avatar-ral betársítva.
Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Viccrovat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Marvel Snap
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem gondolom, hogy sérelem vagy gond vagy bármi esetén ne tehetnél megjegyzést, nem kell mindent benyelni, kifejezheted a nemtetszésedet, nem Kun Béla idejében élünk már szerencsére.