- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
aggleány #16235 üzenetére
- zenelejátszó : gyári is jó, de próbáld ki a doubleTwist Player-t, meg esetleg a Winamp-ot is (utóbbit nem próbáltam)
- filmnéző : ebből is jó a gyári, esetleg megpróbálhatod még az yxplayer-t (ezt sem próbáltam)
- rádió : ebből a gyárin kívül csak netes létezik, pl: XiiaLive
- launcher : LauncherPro
- sms : handcent sms
- e-mail : én böngészőben nézek gmailt, de elvileg K-9 Mail a legjobb
- tárcsázó : AContact
- telefonkönyv : nincs külön tárcsázó meg telefonkönyv
- fényképező : Camera360
- játék : csak menj rá a marketben a játékokra, és ami jól hangzik, azt töltsd le és próbáld ki, a legjobbak többsége úgyis elöl van a listábanasszem mindegyik ingyenes, meg egy párnak van fizetős változata is.
plusz billentyűzetnek SlideIT (ebből viszont csak fizetős van, ha jól tudom), először talán kicsit fura lesz, meg szavakat kell neki tanítani, de elég sok szót ismer, és ha megszokod, akkor sokkal gyorsabban lehet vele írni (összetett szavakat úgy érdemes leírni, hogy a szavak között felemeled az ujjad), és ha csak pötyögni akarsz rajta, akkor érdemes átváltani, mert Slide módban lassabb
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Könyvajánló
- 3D nyomtatás
- Battlefield 6
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- eBay
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest