- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
canniball #15809 üzenetére
Itt a teló ("A" telefon) mert csak holnap kapja vissza a gazdája. Megnéztem, és érdekes a tapasztalat:
- Net nélkül folyton abba a hibába ütközöm, amit képeken linkeltél (ott írják is angolul, hogy 30 napig triál, és net kell hozzá).
- Wifi alatt egyszer előjön a hibaüzenet, de az ok gomb megnyomása után újból tudom használni a backup/restore funkciót (restart után is) az "A" telefonon. Viszont a másik ugyanolyan típusú telón ("B" telefon) már csak a hibaüzenet fogad.Ugye a 3. telón (fő telefonom, "C" telefon) fent van a mybackup pro, de most erre is feltettem az ingyenes mybackupot. Itt is használható, viszont mindenképpen kell hozzá net.
Arra tippelek, hogy mivel a "B" telefonra már jóval régebben telepítettem mint 30 nap, ott azért nem működik.
Kérdés, hogy nálad mióta van fent? Mert ha friss telepítés, akkor végképp nem értem a logikát.
Aktív témák
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest