Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Nincs mit!
Az online felületre is szoktam menteni vele, de ahhoz béna voltam és egy másik telón nem sikerült előcsalni vele az adatokat.
2 nap alatt 4 androidos telón kellett ugyanazt a híváslistát, mms-t, sms-t, könyvjelzőket és a kontaktokat használnom ("A" telefont eladtam, de a "B" csak másnap lett az enyém, ezért az 1. nap végét a "C" jelűvel töltöttem, míg a 2. nap elejét kíváncsiságból a "D" jelűvel. Az online mentésnél belezavarodtam a pin kódokba (telónként más), de direkt volt egy tükör mentés egy sd-n, azt cserélgettem a készülékekben.
Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ghost Of Yōtei
- Windows 11
- OTP Bank topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest