Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
sbazsi
veterán
én viszont továbbra is keresek valami rendes hívócsoport - üzemmód progit. csoportcsengőhangok megvannak, csak olyan üzemmód progi kellene, amivel éjjel beállíthatom, hogy csak 1-2 csoport csörögjön, a többinél és az ismeretleneknél néma legyen (mint a nokia)
továbbá ki lehet kapcsolni azt, hogy a hangerő gomb minden esetben reagáljon? Sokszor előfordult már, hogy véletlen lehalkítottam.
és egy wifis kérdésem lenne: ha felmegyek a wifire, akkor mindent leszinkronizál pl gmail, facebook és társai. hogy tudom ezt kiiktatni, hogy csak az kapjon netet, amit én akarok.
hogy érthető legyen, ha mondjuk külföldön híreket akarok olvasni általam nem ismert wifin (utcán bóklászva), akkor nem akarom a jelszavaimat meg minden egyebet használni. szóval ez hogy oldható meg? mondjuk megnézem néhány hírújság kezdőlapját...a csoportképekre van valami megoldás, hogy nagyobba mentse el? amikor a névjegyzéket böngészem, akkor szép éles a kép, de hívásnál totál gáz.
ustream nevű progit próbálta valaki desire telón? nekem olyan fos képe van, mintha direkt valami hatást nyomatnának rá
képek: betettem a képek könyvtárba egy halom képet, 4-5 külön könyvtárban. a photos csak ömlesztve jeleníti meg. megoldható, hogy könyvtáranként?
Aktív témák
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest