Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
sbazsi
veterán
ezeket már kérdeztem, de még nem sikerült megoldást találnom:
továbbra is keresek valami rendes hívócsoport - üzemmód progit. csoportcsengőhangok megvannak, csak olyan üzemmód progi kellene, amivel éjjel beállíthatom, hogy csak 1-2 csoport csörögjön, a többinél és az ismeretleneknél néma legyen (mint a nokia)továbbá ki lehet kapcsolni azt, hogy a hangerő gomb minden esetben reagáljon? Sokszor előfordult már, hogy véletlen lehalkítottam.
és egy wifis kérdésem lenne: ha felmegyek a wifire, akkor mindent leszinkronizál pl gmail, facebook és társai. hogy tudom ezt kiiktatni, hogy csak az kapjon netet, amit én akarok.
hogy érthető legyen, ha mondjuk külföldön híreket akarok olvasni általam nem ismert wifin (utcán bóklászva), akkor nem akarom a jelszavaimat meg minden egyebet használni. szóval ez hogy oldható meg? mondjuk megnézem néhány hírújság kezdőlapját...a csoportképekre van valami megoldás, hogy nagyobba mentse el? amikor a névjegyzéket böngészem, akkor szép éles a kép, de hívásnál totál gáz.
képek: betettem a képek könyvtárba egy halom képet, 4-5 külön könyvtárban. a photos csak ömlesztve jeleníti meg. megoldható, hogy könyvtáranként?
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Commodore 64
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest