Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #12030 üzenetére
Tudom
Csak írtam hogy ott páran panaszkodnak (habár van néhány emberke aki mindig panaszkodik vmire), miközben folyamat ezt ajánlják adatmentésre mindenhol, külföldi fórumokon is, (pl. a CM romok fórumában)
Nekem spec. a kedvenc appom (enélkül kimaradt volna jópár újabb Rom kipróbálása/használata)
Pl. a Netcounter (forg. számláló) appom február óta használom (és a TB-nak hála, onnantól meg is vannak az adatok benne, pedig akkor még javában 2.2-es romot használtam, azóta meg 2.3.4-et)szerk: Az a lényeg, ha mentesz meg visszaállítasz, csak felhaszn. appokat és adatokat ments vele, rendszeradatokat ne (akkor valszeg nem lesz gondod). Jah, és persze rootolt tel. szükséges hozzá (de gondolom erre rájöttél az általad írt progi névből is
)
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Fűnyíró topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Assetto Corsa EVO
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest