Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok ajánlani valami jó ébresztő appot, ami mindig megbízhatóan ébreszt?
Én először még az alap (1.6 sense) ébresztőt használtam, azzal egy ideig nem volt probléma, de egyik 1.6-os sense-s romban amit próbáltam volt olyan gond, hogy a sense-s óra néha 2-3 órákat késett, és ezért nem is ébresztett a telefon (HTC Tattoo) reggel.
Azóta az Alarm Clock Xtreme Free nevű appot használom, már több mint egy hónapja, (közben váltottam 2.3-as CM7-es romra) eddig nem volt gond vele, de a héten egyik nap ez se ébresztett, bár ezután újratelepítettem, és eddig ok.Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy tudnátok-e ajánlani valamilyen 100%-osan megbízható ébresztő appot, mert jelenleg a régi telefonomat (Nokia e51) használom tartalék ébresztőként, de már lassan szeretném továbbadni a családban...

Igazából extra feature-ökre nincs szükségem pl. alvásciklus figyelés, bőven elég amit az Alarm Clock Xtreme Free tud, csak nem tudom, hogy van-e androidra olyan ébresztő progi, ami 100%-osan megbízható...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!

Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest