- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
5150head
senior tag
hú ez is érdekes
köszi
amúgy meg nem hiszem el h ti nem unjátok a lapozgatós widgetes home-ot. Nekem 10 hónap alatt sikerült megunni. Most toltam fel egy custom 2.3 romot a telcsire, mondom akkor beújítok home terénKár h legtöbb Launcher ezt a lapozgatósat erőlteti. Persze király, meg testre szabható widgetezhető, de nekem volt mindenféle launcher a telómon ezek közül, és mind1ik ugyan olyan volt, csak kicsiben különböztek. Talád még a spb shell 3d volt ami újdonság volt, de az annyit zabált h meg kellett válnunk egymástól
de az legalább újított a lapozgatós témában.
Szerintem az vesz androidot aki szeret újítani, kísérletezni, és változtatni.
Egy idő után valljuk be a lapozgatós homeok nemsok újat hoznak. Kezdő oldalon sztem mindenkinek egy óra widget van esetleg Bwidget, időjárással, skinezve, kapcsolók stb. Jó azzal is el lehet lenni, de egy idő után uncsi, amikor mindenkinek majdnem ugyan úgy néz ki a telója. Csak én vagyok ilyen?
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Synology NAS
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- EA Sports WRC '23
- Mobilinternet
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest