Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Aktív témák
-
5150head
senior tag
hú ez is érdekes
köszi
amúgy meg nem hiszem el h ti nem unjátok a lapozgatós widgetes home-ot. Nekem 10 hónap alatt sikerült megunni. Most toltam fel egy custom 2.3 romot a telcsire, mondom akkor beújítok home terénKár h legtöbb Launcher ezt a lapozgatósat erőlteti. Persze király, meg testre szabható widgetezhető, de nekem volt mindenféle launcher a telómon ezek közül, és mind1ik ugyan olyan volt, csak kicsiben különböztek. Talád még a spb shell 3d volt ami újdonság volt, de az annyit zabált h meg kellett válnunk egymástól
de az legalább újított a lapozgatós témában.
Szerintem az vesz androidot aki szeret újítani, kísérletezni, és változtatni.
Egy idő után valljuk be a lapozgatós homeok nemsok újat hoznak. Kezdő oldalon sztem mindenkinek egy óra widget van esetleg Bwidget, időjárással, skinezve, kapcsolók stb. Jó azzal is el lehet lenni, de egy idő után uncsi, amikor mindenkinek majdnem ugyan úgy néz ki a telója. Csak én vagyok ilyen?
Aktív témák
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Airpods Max hibátlan dobozos eredeti!!
- Apple watch ultra 2 black edt. ÚJ 1 év Apple jótállás
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless for PC & PlayStation
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest