Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
svgyula
üzenetére
Ez ugye sima GMail fiók amiről beszélsz? Egy rendes email kliens FAQ-ja szerint jártam el évekkel ezelőtt (khm. FairEmail), 153-as pont szerint eleve az IMAP beállítások nem jók:
A weben belépve a Settings -> Forwarding and POP/IMAP
When I mark a message in IMAP as deleted:
Auto-Expunge off - Wait for the client to update the server.
(az Auto-Expunge on az alapértelmezett - na az nem jó!)
- valamint -
When a message is marked as deleted and expunged from the last visible IMAP folder:
Immediately delete the message forever
(Az Archive az alapértelmezett - na ez sem jó)
És némi magyarázat:
Note that archived messages can be deleted only by moving them to the trash folder first.
Some background: Gmail seems to have an additional message view for IMAP, which can be different from the main message view.Nem volt ilyen gondom mint neked sose. Hátha neked is segít. Nem hiszem hogy fekete a lábad (nem tom, lehet...) de szerintem csak nem pont úgy használod a GMail fiókod ahogy a többiek.
-
Somatom
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
De, persze van ilyen lehetőség, csak ha az ember elfelejti, és csak rábök a linkre, akkor a rendszer már nyitja is az alapértelmezett böngészővel, ami nem biztos, hogy a legjobb az adott linkhez. Már, ha egyáltalán működik. Mert pl. az nem fér a fejembe, hogy a Google rendszere miért nem ajánlja fel a Google alkalmazásait a kifejezetten nekik szóló linkek megnyitására. Ha hosszan nyomsz egy
https://www.google.com/maps/...
linkre, akkor miért nincs a lehetőségek között a Térkép app, vagy egy
https://www.youtube.com/...
linkre a Youtube app.
Ha ugyanezeket a linkeket a már megnyitott kliensappokba másolod be, akkor símán lekezelik.
Ezek tipikus példák arra, hogy miért kellenek a fölösleges kerülőutak. Ha egy YT linket Operaval nyitok meg, onnan nem jutok a YT kliensbe. A régi, 68 -as Firefox viszont egyből felajánlja. -
cidalain
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
de ez most más.
mintha nem tudna a böngésző sütit letárolni. hiába nyomkodom az elfogadást, nem történik semmi. amelyik oldalon nem kell elfogadnom (mert mondjuk már korábban megtettem valamikor), az simán bejön, és lehet használni.
és már túlvagyok egy multiplatform teszten, szóval nem egyedi hiba, droid és win alapon ugyanez van. mivel Edge sem oké, én itt valami Chromeium motor problémára gyanakszom. Win Chrome-ot tudtam frissíteni, de nem oldotta meg.
Win Chrome 113.0.5672.127 és Win Edge 113.0.1774.50 van most fent.
Droidon ősrégi, nem frissített Chrome 81.0.4044.138, az se megy, így biztos nem egy SW update rontotta el. -
PROTRON
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Ez az hogy már semmi sincs telepítve erre az adott telefonra, csak kíváncsi vagyok hol bújkál a kaki.
245 huf van azon a feltöltőkártyás telefonszámlán, 43 mb mobilnettel.
Nincs rajta már mobil bank se, de pár hete valóban kaptam egy SMS-t hogy "íme a gmail fiók belépési kódja"...épp nem akartam bejelentkezni idegen PC-ről.A beállítások "Alkalmazásengedélyek" fülön a "Hívásindításhoz" csak a messengernek, meg a AVL vírusírtónak van engedélye...hmmm...lehet még is a vírusírtó lesz a ludas.

Viszont találtam egy olyat is hogy "Hívásnapló törlése" itt meg a "SHAREit" playstoreból letöltött app szerepel, gyorsan ki is vettem a pipáját.
Na bekapcsolom a wifi-t, megnézzük mit akar ez a scammer-tolvaj.
-
LámaZ
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Én nem tudom a SIM-kártyák adatait módosítani, kivéve a hozzárendelt színt.
Olyan nagy jelentősége nincs, csak feltűnt, hogy Ismeretlen számot ír ki a rendszer, és gondoltam helyesbítem ezt egy appal, de nem találtam ilyen appot.
Van a stackexchange-n egy lírás, mely szerint :
„Fortunately, I had a spare SIM800 development board lying around. I hooked it up to my Arduino and started issuing AT commands.
Here's my conversation with my SIM card:
AT <-- Check if we are live and communicating with the SIM
OK
AT+CNUM? <-- Get own number
ERROR <-- CNUM failed, we don't have an "own" number
at+cpbs="ON" <-- Switch to "ON" phonebook: MSISDN (SIM own numbers)
OK
at+cpbs? <-- Get capacity of current phonebook
+CPBS: "ON",0,3 <-- Notice that there's no stored number (0 out of 3)
OK
at+cpbw=,"+639950001234" <-- Saving my number
OK
at+cpbs? <-- Get capacity of current phonebook
+CPBS: "ON",1,3 <-- Number saved (now consuming 1 out of 3 slots)
OK
at+cnum <-- Get own number
+CNUM: ,"+639950001234",145,,4 <-- CNUM OK
OK
AT
OKEzzel meg lehetne oldani, de sem Arduinóm, sem olyan kártyám nincs.
----
Köszönöm a választ #164116crok-nak is. -
-
mzso
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Ez teljesen alaptalan általánosítás... A Lite csak egy marketing fogás, hogy a nem lájtot vegyék az emberek.
Pl ilyen realme 9-et néztem még emellett, az nem volt lite és nincs is lite verziója, de egy lehelettel gyengébb a SOC-ja.@zsoltzsolt
A kettő ugyanaz, csak a lite a markting-idióta betűzése a light-nak. -
mzso
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Én is alap funkciónak tekintettem. De az új Edge 20 Lite-ban nincs.
És semmi hasznosat nem tudok ütemezni. (Akku kímeélő mód, repülőgép mód). 2 év garanciát meg nem szívesen dobnék rootolással.Engem nem az üzemidő érdekel, hanem az akku élettartam. Főleg a mai, csak szereléssel cserélhető telefonokkal.
-
Fall-N
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Milyen agymenés ez már megint? A legtöbb gyártó telefonjában van tárhely tisztító, de rengeteg cache ürítő program van ingyenesen, sok fájlkezelő is tudja. A gyári stock Androidban meg a tárhely menüben a gyorsítótárra rányomva törli az összeset egyszerre, semmiféle fizetős dolog nem kell.
Ha egyik sincs gyárilag, akkor ott a Google alkalmazása a Files, amiben szintén benne van ingyen.
Az SD Maid-del meg semmi baj nincs, én köszönöm az SE-ről a leírást croknak, mert nem követtem figyelmmel és nem tudtam róla. A régi verziót annó megvettem.
-
crok
Topikgazda
válasz
svgyula
üzenetére
Kutya nem mondta hogy fizetős utcaseprő dolgokról lenne itt szó. Vannak fizetős funkciói de leírom neked is megint: senki nem mondta hogy vedd meg vagy bárki vegye meg, leírtam a száraz tényt hogy hogy megy innentől a fizetős része. Ennyi. Ez egy egészen népszerű alkalmazás, gondolotam megosztom a hírt. Nem tudom hogy jutottál a többi részéhez de nem is érdekel. Lehet menni feljelentgetni a szemetől alkalmazások készítőit.
-
Somatom
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Igen, eddig ez ment, csak nem médiaszerverrel, hanem fájlszerverrel. A tabon meg olyan videólejátszót használtam, ami tudott lejátszani fájlszerverről. Vagy, akár fájlkezelővel is tallózhattam a telóm tartalmát a tabról. De, ezeknél egyszer fixen meg kell adni a szerver IP -jét. Viszont, a Google, vagy a Samsung úgy döntött, hogy újraindításonként megváltoztatja a hotspot belső IP -jét. Innentől a tabon futó kliensekben megadott elérési utak nem lesznek érvényesek, mindíg újra kéne konfigolni a kapcsolatot.
Végül összehoztam ezzel a közeli megosztással, de ez teljesen más. Nem tudom a tabon tallózni a telót és úgy kiválasztani a lejátszandó/átmásolandó fájlt. A telóról kell indítani a megosztást. -
fclub
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Ha csak a hangot tiltom, az értesítések még átjönnek, csak némán. Olyat lehet csinálni a beállításokban, hogy egyenként végigmegyek az alkalmazásokon és kikapcsolom az értesítéseiket azoknak, amikre nincs szükségem, csak aztán amikor a műszak végén vagy szabadnapon szükségem lenne rájuk, újra végig kell mennem egyenként, ráadásul a hívásoknál nincs ilyen lehetősèg (vagyis én nem találtam). Próbáltam bekapcsolni a ne zavarj módot, de a hívások akkor is befutnak valamiért... pedig pont ez lenne a lényeg, hogy az okostelón ne zavarjanak be a hívások, miközben a futárapp működik/navigál.
-
pilu01
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos annyira megszoktam az autóban így a zenehalgatást, hogy közben ha hívnak tudok beszélni a telefon mikrofonján, és az autó hangszóróin keresztül, hogy maradnék ennél a megoldásnál.
Sajnos a Samsung telefonnal nem tudom egyenlőre megoldani így.
Az autómban nincs lehetőségem gyári Bluetooth kapcsolatra, a rendelkezésre álló FM transzmittereknek a minősége pedig nem megfelelő számomra. -
Bozek
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy fogadd el. Csak annyit írtam, hogy nem mindenért a Google a hibás, a fejlesztő ugyanúgy tehetne azért, hogy lehessen normális mentést készíteni. Vajon miért nem teszi? Hány fejlesztőt kerestél meg, hogy ennek az okát kiderítsd?
Amúgy azt nem értem, hogy miért használtok akkor Google rendszert, ha szerintetek szar? Ott az iOS, ha az jobban tetszik, használd azt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Érdekes, hogy mindenért a Google-t szidjátok. A mentésre van megoldása a Google-nak, de ezt a fejlesztők lesz*rják.
Azért meg a "pá régi applikáció" meg már tényleg nem a Google a hibás, Inkább a fejlesztő, aki évekkel ezelőtt megírt egy alkalmazást és azt várja, hogy folyamatosan hozza neki a pénzt anélkül, hogy bármi munkát is fektetne bele. Nem tudom, hogy melyik a "régi bevált launcher", de a Nova például már évek óta teszi a dolgát, mert a fejlesztő is foglalkozik vele.
És egy alkalmazás fejlesztése már nem olyan nehéz, mint 5-10 évvel ezelőtt. A Google nagyon sokat tett azért, hogy egyszerűbb legyen. Elég csak két dolgot említenem, a 2016-ban megjelent Kotlin nyelvet és a 2018-ban bejelentett Android Jetpack-et.
-
Somatom
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
A nulláról belakás ettől független. Ghisler szerint ezzel a problémával csak akkor nem szembesültem volna, ha 12 -n lakom be a telót és utána frissítek 13 -ra. Ez igaz is, mert a tabomat belakva frissítettem és azon nincs gondja a TC -nek a jogosultságokkal. Egyébként az Anysoft csont nélkül átállt mentésfájlból és a Nova is jól viselte. Előtte telepítettem a másik telón használt ikonpakkot és mentésfájlból visszaállítás után átvette onnan a szükséges ikonokat. Sőt. Az ikonokra bökve feljönnek az abba a csoportba tett appok is. Amik telepítve vannak, azok színesen, amik hiányoznak, azok szürkén. Ha utólag telepítem, akkor kiszínesedik. Gondolom, a névjegyzék csomagneve megváltozott, ezért az nem volt színes. App listából ráhúztam az új appot a régi, szürke ikonjára és kiszínesedett. Szvsz. így sokkal könnyebb a költözés, mint nulláról. Persze, még sok van hátra, de még a jövő hétvégét is a kamionban töltöm, úgyhogy lesz rá időm.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
+1 , ezeket ki is felejtettem a felsorolásból.
Azon gondolkoztam, hogy átmegyek IOS-re , csak a megvett alkalmazásokat bánnám amiket a sok év alatt vettem.
Marhára unom ezt a töketlen Google-t és a használhatatlan backup részét. Ahogy megyünk előre , a rendszer is butább vagy "hülye" biztos , ami a hardcore user rovására megy.
Jah és arról nem beszélve , hogy jelenleg nem igazán találok a jelenlegi P20Pro telefonom helyett új készüléket ami megfelelne... Ha majd cserére kerülne a sor.
Mert maradnék a Huawei mellett , csak hát kihúzták alóla a Google rendszert... -
zolikaDB
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Sziasztok!
Használja valaki a Kaloriabazis nevű alkalmazást?
Nekem Galaxy S10e-m van, Android 12-vel, és ha termék vonalkódját olvasom be, hibátlanul működik. Engedélyekben Kamera és Mikrofon van megadva.
Feleségemnek A52S-e van, legfrissebb szoftverrel, neki is ezek vannak engedélyezve, de semmi áron nem akar beolvasni semmit...
Mi lehet az oka? -
hamikike
tag
válasz
svgyula
üzenetére
A hibakeresés bekapcsolás megvan, bekapcsoltam
Utána nálam "Hibajelentés be-ki kapcsolási menü" van, bekapcsoltamUgyanúgy semmi, csak elkezdi tölteni a telefont
Tovább? Más ötlet?
Egyébként most ugrott be, hogy régebben mintha használtam volna, a Telo-PC kapcsolódást, és akkor megjelent meghajtóként a PC-én.
Most nincs ilyen?
Már hülyét kapok. -
válasz
svgyula
üzenetére
Rég túl vagyunk már azon, hogy az akkumulátor tervezett avulásával vennék rá a felhasználók tömegeit az új telefon megvételére.
Viszont töltéssel kapcsolatban igazad van, teljesen feleslegesen nyűglödnek ezzel sokan. Este töltőre teszem, reggel leveszem. Nyakamhoz a rozsdás bökőt, hogy 3 év alatt nem lesz 5%-al rosszabb az akkum, mint annak aki esti mesét is mond a telefonjának. -
Fall-N
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Akkor ugyan ki fejleszti?
Hiába nyílt forráskódú (az AOSP), a legtöbbet a Google adja hozzá. Amúgy fogalom zavarban vagy, mert az AOSP amire te gondolsz, az Android gyakorlatilag az AOSP + GApps (azaz Google Play Services).Visszatérve a problémára, vannak ingyenes, reklámmentes alternatívák, kinek kell egy reklámos, kétes hátterű alkalmazás? A te anti-Google hited a te bajod, de ne tekintsd már itt alapnak.

-
válasz
svgyula
üzenetére
Mi a fene az a kugli? Nem lehetne normálisan írni?
Amúgy a Google tényleg nem azonos az androiddal, mert az előbbi egy brand, utóbbi egy termék. A Google megvette az Android Inc-t 2005-ben, tehát nehéz lenne másként tekinteni rá, mint Google termékre.
A reklám pedig reklám, Ha a névjegyek Google fiókban vannak akkor a Google már látja, ha nem, akkor meg most az app fejlesztőnek és haverjainak adtad ki.
Az app amit ajánlasz egy ismeretlen hátterű, reklámos cucc. Használd, de ne fikázd a jobbakat.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Egy laikus kérdés..ha nem megy netre, akkor a reklám hogyan is?
Még egy .. ez van az adott alkalmazás Google Play oldalán:
"Data safetyDevelopers can show information here about how their app collects and uses your data.
No information available
Hmm, ez sem szeretem, legyen már valami infó róla.... -
válasz
svgyula
üzenetére
Nincs ezzel baj, de hogy alternatívának egy reklámos ismeretlen fejlesztő appját ajánlod... Úgy tűnik ez már vallásos hit kérdése nálad, mert józan logikával nehéz indokolni. Egyáltalán ilyen zsigeri Google gyűlölettel mit keresel android platformon, mikor ott az Apple? Ki érti.
-
Somatom
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
PC -vel működik, de Androidos tabon nekem régebben errort dobott mondván, hogy droidos eszközre telepítsem a klienst. Megtehetném, mert SIM -es a tab, de egyszerre csak egy kliens lehet aktív és a Whatsapp nem szereti a gyakori váltogatást. Meg, a SIM -et is cserélgetni kéne. Ezért örülök, hogy a tabon is megy weben, mivel PC -nek láttatja a böngésző. Állítólag az USA -ban bétások már tesztelnek vmi második készülékes ficsőrt. Az lehetne a tuti megoldás.
-
TIT
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Köszi,aztán már rájöttem.
Hát 9 éves a teló és 2015 körül jötta 4.4.2 és arról volt szó,hogy ez még támogatott,a hw-vel semmi gond és már nem kapni ilyen egyedi telót,ami ki is néz valahogy és rádió is van benne,ma már 300-ért se fér bele.
Azért csinálja a szemét google,hogy vegyél telókat 5 évente,vagy ráteszek egy cyaogen customot vagy keresek régi verziót,mondjuk youtube megy chrome-on keresztül.Skype meg nem fejlődött,hogy ne menne el régebbin is max.vissza. -
Landsmann
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Én is ilyen problémával küszködökn egy Samsung telefonnal. Egy rohadt root-ot nem tudok rajta csinálni, mert se apk-ról, se számítógépről nem megy. Egy jó darabig megy, látszólag oké, majd a végén kiadja a hibát. Több verziós programmal próbáltam, nem jött össze. Ezt a nyamvadt hang visszaszabályozást akarnám kiiktatni, de valahogy mindig elakadok valamivel. Én is sok mindent nem tudtam letölteni a telefonnal. Másikkal letöltöttem, bluetoothon átnyomtam, majd telepítettem. Működik is ez a módszer, de azzal már nem tudok mit kezdeni, hogy a programok nem találják 8 év után a webhelyen azokat a tartalmakat, amiket le akar tölteni. Pedig nálam ha sikerülne megtörni a makacsságát, nem lenen tovább probléma, mert csak online rádióra használom, de ehhez jó lenne ezt a hang visszaszabályozást kiiktatni. De lassan már ott tartok, hogy feladom, aztán húzgálom a hangerőt 20 óránként.
-
Landsmann
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Ez az abszolút hangeró csak bluetoothra vonatkozik. menűből más telefonon sem lehet kikapcsolni ezt a hülyeséget. Ez is egy uniós csökevény, azért teszik bele az EU-s ROM-ot tartalmazó készülékekbe. ROM-ot sem cserélnék, mert ahhoz sem értek. Így maradna az applikációval való machinálás.
-
zsoltip
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Szép látni, hogy bár olvasni nem, írni annál inkább tudsz te magad is. Ám a lényeg, a kérdés veleje nem jön át.
Már megbocsáss, de az, hogy ki-mikor-mit szándékozik hallgatni/nézni, sztem meglehetősen adott személy dolga.
Az, hogy a Híradót írtam, egy dolog. Lehetett volna szimplán "műsor" megjelölés is, ha szimpatikusabb.
Tehát, mi a probléma háttere és megoldása, okoskodás helyett?
-
Aurig@
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Utoljára ebbe a mappába mentette nekem is.
Egyébként csak ez az engedélye van a True Phone-nak:
Ez lehet probléma?
Ha igen, hol tudom módosítani vagy lehet e egyáltalán?
Még 2019-ben tettem fel, azóta nem piszkáltam, nem telepítettem újra.
Csak rendszerfrissítés volt, kettő is. Android 10-en még biztosan tudtam menteni, 11-en még nem próbáltam. Április óta van 11.
Lehet ez kavart be valamit? -
Somatom
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Szokásos fázispuffogtatás (ha már úgyis elektronikus eszközökről szól).

Kamionosként még a Google Timeline funkcióját is engedélyeztem, mert számomra hasznos.
Aki fél attól, hogy a TEK rátöri az ajtót, annak jusson eszébe, hogy csak a harcban elesettek jutnak be a Valhallába!
-
lanszelot
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Hello,
Azért nem írtam mert teljesen mindegy, hisz egy alkalmazást keresek ami megmutatja mi az az app ami random így belassitja a telefont.Galaxy S8 plus, Android 8, semmi buhera, minden gyári,
Moto G22 , Android 12, semmi buhera minden gyári.
Nincs launcer.
Nincs vírusirtó, se tisztító progi. Nem is kell, marhaság mind. Nem járok olyan oldalakon, nem nyitogatok meg minden emailt, vagy üzenetet. Nem vagyok idióta, és ez a legjobb vírusírtó.
Minden progi GPlay áruházból. Semmi buhera a progikkal seMivel mind a 2 ugyanezt csinálja, és ugyanazokat az appokat használom, így egyértelmű valamelyik hibás.
De melyik.
Töröljem mind, az nem megoldás. -
zeon.hu
nagyúr
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Ha ugyanezeket a linkeket a már megnyitott kliensappokba másolod be, akkor símán lekezelik.

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo