- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Bozek #163091 üzenetére
Köszönöm Mr. Google, hogy elmondtad mi a jó nekem!
Ezeket annyira szeretem amikor megmagyarázza valaki azt ami nekem nem tetszik, de azt és úgy kell elfogadni mert az jó. Ez az "1milliárd légy nem tévedhet a lósz@r csámcsogásán" tehát nekünk is azt kell tenni!
Nyilván nem lenne ez gond ha a telefonokat nem 2-3 évre terveznék.
Nekem megfelelne akár 10évvel ezelőtti formában is egy tárcsázó sőt bármelyik applikáció. A mostaninál sem b@szogatom naponta többször a beállításokat. Egyszer beállítom ahogy nekem kell és kész.(ilyenkor nem kell kávé mert akkor derül ki mit lehet és mit nem) De ezeket amit én beállítok az átlag használók 99% nem is ismeri! Megveszi használja! Fogalma sincs arról mit is csinál a google....
Az a pár ember aki itt ír bármit még az átlag felhasználók 0,01%-át sem éri el! (nyilván itthon) -
Fall-N
veterán
válasz
Bozek #163091 üzenetére
A Novát és a fejlesztő foglakozik vele témát teheted múlt időbe. Mióta felvásárolta a Branch azóta pont megállt a fejlesztése. A Nova 8 béta tavaly október óta 0 frissítést kapott. Branch előtt a 7 béta pörgött, pár hónap alatt 48 béta verzió jött ki a stabil kiadás elött. Most meg a 8 béta 3-on ragadt. Ahogy látom a Discord csatornán nem nagyon jön frissítés. Pedig hogy ígérgették, hogy a Branch semmi változást nem hoz a fejlesztésekben. Nem a frászt.
A legtöbb "home screenes arc" már lecserélte a Hyperion bétára, azzal tényleg foglalkoznak is.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #163091 üzenetére
Ha van lehetőség a mentés/visszaállítás elkerülésére, akkor a fejlesztők élhetnek ezzel. Ki ad erre lehetőséget, ha nem a Google? Meg aztán milyen már az a Google-féle mentés? Ennek nagyon nem így kéne működnie. Kéne legyen a beállításokban egy mentés/visszaállítás menüpont. Mentésnél listázná az alkalmazásokat, amiket egyenként ki lehetne pipálni, vagy, az összeset. Megadni az elérési útvonalat, ami lehet helyi meghajtó, vagy felhő. Aztán mentés. A rendszerutasításra minden app kötelezően elvégezné a saját mentését. Visszaállításnál ugyanez fordítva. Ennek mi olyan akadálya van, aminek az elhárításához a Google nem rendelkezik kellő jogosultsággal? Miért nem oldotta meg 13 OS verzión keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest