- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trouble
senior tag
válasz
trouble #175126 üzenetére
Továbbra is várnék ötleteket, köszönöm!
Annyi még kiderült, hogy a VLC átküldve nem jeleníti meg a feleiratot a filmre(nekem legalább is nem sikerült).
Tehát az elvárás(remény) olyan Androidos média lejátszó(telefonon),
ahol fagyás ragadás mentesen működik az átküldés, és a feliratot is játssza(megjeleníti)!
-
attamb
tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
trouble #160395 üzenetére
Nem AMOLED-en csak a kikapcsolás oldható meg. Illetve pár telefonon a gyártó megoldotta a bekapcsolást is, de az nem alkalmazásfüggő.
Én amúgy is a Nova Launcher-t használom, abban van kikapcsolás (hogy az ingyenes is tudja-e, ez jó kérdés, nekem a fizetős van meg). Bekapcsolás meg nem kell, mert úgyis fel kell oldani valahogy a képernyőt (NFC-s fizetéshez kell védelem), akkor meg mindegy.
-
svgyula
addikt
válasz
trouble #160395 üzenetére
Szia! Nekem volt Honor 20. De a sima 6/128-as annak Nem amoled a kijelzője és nem működött rajta. Ahhoz, hogy a dupla kopp működjön a kijelzőnek(érintő rész) állandóan bekapcsolva kéne lenni. Ez viszont az LCD esetében nem megoldható(vessen rám követ aki jobban tudja
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest