- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
Dj.Mike #71185 üzenetére
Kipróbáltam az UC Browserrel is és a gyári böngészővel is. Igaz, hogy tele van reklámmal, és nem könnyű kitalálni, hogy mikor hova kell bökni az eltüntetésükhöz, de végül mindkettő lejátszotta a filmeket. Viszont úgy nézem, hogy flash kell hozzá. Nem lehet, hogy az hiányzik a tabletről?
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #71198 üzenetére
Meg egy kicsit többet tud. Mondhatni mindent műveletet, ami Androidon lehetséges.
-
Troy.
addikt
-
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #71193 üzenetére
Android Terminal Emulator.
su
enter
reboot
enter -
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
Ki tud vmilyen nagyon alap reboot apk-t?!
Nekem semmi "csicsa" nem kell: egyszerűen indítsa újra a készüléket
( az egyik kütyümben nincsen hosszan nyomva újraindítás )
és ne kelljen ki/bekapcsolnom.
Quick Reboot (Root)-nál is kisebbet keresek, az SD-re megy és így 1 MB alatt van de ha vki tud igazán fapadosat (pl. teljesen felesleges grafikai elemeket használni ehhez : ) annak thx!(Max. jó kis rutin lesz összehozni egy ilyet : )
-
zeon.hu
nagyúr
Svox licens check failed hibát jelez reggel óta, így nem is működik.
Ötletek esetleg? -
törölt tag
Korábban volt róla szó, ezért említem meg. Frissült a QuickPic. A felhő tárhelyek között megjelent az Own Cloud (saját webszerver) és a Samba. Webes megosztásként nekem csak videóim vannak, azokat meg nem akartam ráereszteni, ezért ezt a funkciót nem teszteltem. Az SMB -t viszont igen és működik.
-
janakbacsi
őstag
Kingusert hogy lehet lecserelni super userre?
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Olyan Jegyzet/Emlékeztető alkalmazást keresek, mint, ami a HTC-ken (még One X-en használtam) van gyárilag (Jegyzettömbként, vagy Notes).
- Widgetként kirakható, ahol listázza az összeset. Bár ez nem lényeges, ha figyelmeztet hang nélkül.
- Ciklusonként beállítható ismétlődés. Pl. Minden hónap első szombatja. Ne kelljen mindig újra írni. Mivel minden hónap 9-, és 12-dikén kell utalásokat csinálnom, így jó lenne ha emlékeztetne erre.
- Lehet legegyszerűbb kivitel. Semmiképp sem ez a cetlis megoldás. Egy sorban kiírja a teendőt, időt.Szóval ezek alapján mit ajánlanátok?
Köszönöm!
Üdv,
D! -
törölt tag
válasz
tonyrulez #71187 üzenetére
Meglévő, működő TTS motor esetén, bármilyen program, ami konkrét szöveget át tud adni TTS -nek. A Google doksiban benne van, hogy milyen formában kell megadni a TTS -nek. Nekem SVOX Classic + Maris van. E-Robotot használok a szövegezéshez. A videó végén kimondatom a dátumot és az időt. Természetesen nem csak hangvezérelt indítás lehet, hanem időzített is.
-
tonyrulez
őstag
Van olyan app ami megadott időközönként bemondja az időt, esetleg az elindított timer állását? Az sem gond ha angolul mondja.
-
-
helixP
nagyúr
Esetleg az esti kérdésemhez van valakinek ötlete:
Viper 4 Androiddal kapcsolatban tudna valaki segíteni, vagy van aktív fórum szerintetek?
A gondom az, hogy minden indításnál újra akarja telepíttetni velem a Drivert, és mondja, hogy rebootolok. Aztán előröl az egész, megint telepítené. Így nyilván a hatását sem érzem.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
DeathAdder #71165 üzenetére
Hamar meg lehet szokni, máshogy már nem is nagyon tudok írni
Egy ujjal működik a legegyszerűbben.
(mondjuk pár napja bugos a swype, azóta csak diktálok, de hiba nélküli az is) -
Dj.Mike
senior tag
Hello Lg tablethoz tudnátok ajánlani olyan böngészőt amivel menne rendesen az online filmnézés? Mert már sok fajtát próbáltunk de nem ment rendesen.
-
kovisoft
őstag
válasz
A swipe-olós írás alapvetően egykezes, sőt egyujjas, hiszen éppen az a lényege, hogy nem emeled fel az ujjadat egy szó beírása közben. Van akinek nem jön be, pl. nekem sem. Helyette TouchPal-t használok, ami pötyögtetős, de van benne szótár, és úgyanúgy megpróbálja kitalálni, hogy mit is akartál írni, akkor is, ha nem találod el pontosan a billentyűket. Arra kell rászokni, hogy nem azt a szót kell nézni, amit beírok, hanem azt, amit fel akar helyette ajánlani. Ha pár leütés után megjelent az, amit be akarok írni, akkor már lehet is küldeni a szóközzel. Ugyanígy ha a szó végigírása után sem azt ajánlja fel, amit akarok, akkor javítani kell.
-
válasz
Úgy kell csinálni, mint a vakon gépelést. Egy idő után már tudod, hogy az egyes betűk merre vannak, nem kell mindent látnod.
Anno nekem is beletelt 1 vagy 2 hétbe, mire megszoktam.
-
törölt tag
válasz
Állítólag meg lehet szokni és akkor gyorsabb lesz vele, mint a hagyományos pötyögéssel. De nem Te vagy az egyetlen, aki úgy érzi, hogy e megszokáshoz legalább háromszor kéne reinkarnálódnia.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Nekem vezetés közben jön jól. Emlékezetből húzom a vonalakat, közben nézem az utat.
-
Próbálom szokni ezt a swipe-ot meg az olyan írást, de nagyon nehéz, egy kézzel legalábbis
Ebbe előbb-utóbb ebbe belejön az ember, vagy egy kézzel el lehet felejteni?Az a gond hogy amikor swipeolok akkor a fél kijelzőt eltakarja a kezem és nem látom a karaktert ahová húzni kellene
-
válasz
mishubi #71163 üzenetére
Az nem a videófelvevő miatt van, hanem a hangkártya és/vagy a mikrofon miatt. Attól is lehet, ha pl. vibrál a számítógépház, és ez a vibráció rezegteti a mikrofon membránját, ami zajként jelentkezik (ez utóbbi pl. nálam is előfordul).
mod: most látom ez android alkalmazások topik, ezt benéztem.
-
mishubi
tag
Tudna esetleg valaki jobb videófelvevőt ajánlani? Lényeg, hogy ne legyen olyan zavaró (hangos) a háttérzaj? Mert amiket most használok ott elég hangos az alapzaj és zavaró a visszanézésnél..
-
válasz
panizzi #71142 üzenetére
Úgy érted, hogy a képernyő felébresztése nélkül, mint az LG mobiloknál a duplakopp? Mert azt szinte biztos, hogy nem fogod tudni kiherélt rommal megcsinálni, hiszen minden gyári funkciót kiszedtek a romból, köztük ezt is. Érdemesebb amúgy a telefon topikjában kérdezősködnöd ez ügyben.
-
helixP
nagyúr
Viper 4 Androiddal kapcsolatban tudna valaki segíteni, vagy van fórum?
A gondom az, hogy minden indításnál újra akarja telepíttetni velem a Drivert, és mondja, hogy rebootolok. Aztán előröl az egész, megint telepítené. Így nyilván a hatását sem érzem.
-
eastsider
nagyúr
SZiasztok!
tudtok ajánlani valami zenelejátszót 5.0 alá?
poweramp elég gyakran meghal...
lehet fizetős is, csak ne legyen stabil 5.0 alatt, és kb poweramp minőséget hozza. ha jobb az még jobb lenneneutron már túl sok, és gyenge a UI
-
spiritex
veterán
Nektek elindul a MinDigTV m1, m2 és duna adása? Mert nálam valamiért csak a duna world hajlandó elindulni, a többi említett indítására lefagy az app...
-
zeon.hu
nagyúr
Chrome beta miért válogat az oldalak között, hogy melyik jön be asztali nézetben és melyik nem? Pedig mind arra van állítva, amiket rendszeresen olvasok.
Swype tökéletes erre, ezt is azzal írom, diktálva.
-
t181
senior tag
válasz
fausto #71145 üzenetére
Nekem sokat segített/segít. Használnod nem kell a nyelvtant, de rengeteget tanulhatsz belőle. Én a tudásom, ha nem is nagyobb, de hasznosabb részét biztosan filmekből és angol cikkekből, könyvekből szereztem, pedig áltsuliba, középsuliban, és most fősulin is nagyon jó tanáraim voltak.
szerk.: de a nagyobb részét is. Sokat segítettek ezek a filmek/szövegek "megtanítani", hogy egy-egy szerkezetet, igeidőt, mikor és miért kell az adott szituációban használni. De nem belebeszélni akarlak, Én így tapasztaltam/tapasztalom.
-
fausto
addikt
válasz
DeathAdder #71143 üzenetére
Köszi!
#71144 t181: ez oké, de sajnos kevés, mert csak értelmeznem kell a hallottakat, nekem nem kell közben használom a nyelvtant. Nem ismertem, de megnézem, köszi neked is!
#71146 petipetya: swype-pal előfordul az ilyen.
-
t181
senior tag
válasz
fausto #71138 üzenetére
Erre szerintem nem kell program. Olvass sok angol cikket(BBC), fórumot, stb, plusz filmeket, sorozatokat nézz angolul. Szerintem többet ér bármelyik oktató programnál.
Nem tudom, hogy a Duolingo-t ismered-e, elvileg nagyjából a középfokúra készít fel, szóval szinten tartásnak jó lehet.
-
válasz
fausto #71138 üzenetére
nemrég megjelent MA! -s cikk.
-
panizzi
aktív tag
Sziasztok
4.4.2-es romom van, lecsupaszítva a sallangoktól.
Viszont kikerült belőle a "slide unlock", vagyis a lezárt képernyő feloldás, ami helyettesíti a gomb nyomogatását is. Ezt szeretném visszavarázsolni, de 2 óra visszaolvasás után sem jutottam előbbre. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #71139 üzenetére
UC
-
rjg
őstag
válasz
janosibaja #71137 üzenetére
A Swype az, amit keresel, az használja a Dragon motorját.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Azon gondolkoztam, hogy androidra van valami angol oktatós app? Középfokú vizsga megvan, valami olyasmire gondoltam, hogy kicsit szinten tartson, igeidőkkel, esteleg bővítené a szókincsen. Jó volna ingyenes, de fizetnék is érte, ha előtte van próba lehetőség.
Köszi előre is! -
Krystal_s
addikt
válasz
kovisoft #71114 üzenetére
Nem csak a legelső telepítésnél jön fel az az ablak, ami kiírja, hogy mihez kér hozzáférést? Miután már telepítve és engedélyezve van egy alkalmazás és frissítés van hozzá, még nem láttam olyat, hogy külön jelzett volna és plusz jogokat kért volna. Lehet, hogy ezt használhatja ki a fejlesztő egy kis idő után?
Ez csak feltételezés volt részemről a cikkel kapcsolatban, amiben azt írták, hogy egyre gyakoribb a Play-en is a fertőzött app. Érdekelt, hogy lehetséges ez, mivel a Google elvileg átnézi az alkalmazásokat, amiket oda felpakolnak.
Pár hónapja használok gyakrabban Tabletet, nem sok olyan alkalmazást próbáltam, amit frissítenem kellet. Ezért kérdeztem rá. -
bruxelles
tag
Sziasztok! Régen azt hiszem 4.2re vagy 4.3ra fel lehetett hegeszteni talán 4.0 (vagy 4.1
) után eltávolított stock browsert, ez vajon lollipopra is lehetséges?
-
zhata
senior tag
válasz
janosibaja #71122 üzenetére
A Play áruházban.
Nincs aranyár. A Swiftkey 1 hónapig ingyenes. Ha jól emlékszem, a Dragont kiegészítőként lehet(ett) telepíteni. Természetesen magyarul is kommunikál. (Ha ez nem lett volna, kieső.)
Offline nem tudom. Csak online használom. -
janaman01
addikt
ha youtube ra akarok valamit feltölteni telóról , ezt irja :
nem lehet feltölteni videókat felhőalapú szolgáltatásból
most akkor mi van
a cucc sd -n van
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
DOC (ill. docx) szerkesztéshez, íráshoz milyen android app-ot javasoltok ?
-
Tegnap este úgy felhúztam magam, hogy nem tudom QuickPic -ben megcsinálni hogy a dropboxom Camera Uploads mappája ott legyen a fényképek között
Szépen engedélyeztem a Dropbox-ot, és kiválasztottam hogy a Camera Uploads mappát emelje csak be, erre a galériában az összeset megjelenítette ami a dropboxomban van, az ikonoktól kezdve az összeset
Ja igen, és ott a Camera Uploads is a sok között, de csak 129 fényképet tartalmaz a mappa a 377 helyett
Szóval megoldható lenne valahogy hogy bizonyos dropbox tartalmak ott legyen mindig a fényképek mellett?Erre azért volna szükség mert több androidos eszközt is használok, és többször hasznát vettem volna, meg legyen már egy helyen minden ha lehet
-
janosibaja
őstag
-
Werkly
őstag
Adott egy céges LG teló!
Nos van rajta egy rendszergazdai joggal létrehozott MS Exchange mail fiók ami többek között blokkolja a WIFI-t is. Ezt ki lehet valahogy "ütni" belőle? Mármint föloldani a WIFI-t? Mert ha kiveszem a pipát akkor ugrik is a menüpont! -
mcs
veterán
Sziasztok!
Melyik videolejátszó alkalmazások a legjobbak Androidra?
-
zeon.hu
nagyúr
közben keresgéltem és másoknál is ugyanez van frissítés óta.
-
Oldman2
nagyúr
Ez az állapot akkor tud előállni (most kipróbáltam), amikor az Androidos GMail nem szinkronizál automatikusan.
Nálam ez a helyzet (direkt), ha a webes felületen olvasottá tettem egy vagy több emailt, a telón mindaddig maradt az eredeti állapot amíg kézzel nem szinkronizáltam.
Próbáld ki, hogy megnyitod a GMail appot és "lefelé húzod" a képernyőn látható üzenetlistát, ez esetben elindul egy kényszerített szinkronizáció.
-
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a Viberrel illetve a FB applikácóval.
Van egy Motorola Moto G 2nd Gen(XT1068)-as készülékem. A telefonon alapból STOCK 4.4.4 android van.
Na már most ha jön egy értesítés a FB-ra akkor úgy tűnik mint ha a hangerő növekedne majd a hang felénél lehet észre venni, hogy jelzés van... Csak FB alkalmazásnál van ez jelen
Viberen van egy pár új hangulat jel(nyúl kígyó, denevér) és ha ezeket akarom elküldeni akkor nem a hangulat jelet teszi be ha nem egy szóközt....
További Viber hiba: Telefonra kijött a Lollipop. A FB app ugyan azt csinálja és a Viber is. Tehát a jelzés fele halk majd a jelzés másik fele hangos illetve a Viberben az új hangulatjelek ugyan úgy nem működnek 5.0.2 alatt.
Most jelenleg 4.4.4 van rajta mert nem nagyon jött be az új android.
Kíváncsi vagyok, hogy más is találkozott e ilyen problémával.
-
Krystal_s
addikt
Úgy tudom egy frissítés után is megváltoztathatja a fejlesztő, hogy mihez kérjen hozzáférést az adott alkalmazás.
Első telepítésnél biztos sokan megnézik milyen hozzáférés szükséges, de egy sima frissítésnél már nem nagyon. Főleg, ha már régóta használja valaki és addig elégedett volt vele, bízott benne stb.A Google nem szokta ellenőrizni a programokat, amiket újra feltolnak, frissítenek a Play-re? Vagy már azt is ki lehet játszani?
-
oncsi
őstag
Melyik autós fekete doboz program ami ténylegesen műkődik? Otg full HD kamerát már kezel a gép rendesen.
-
Songo
senior tag
Sziasztok
2 dologban szeretném a segítségetek kérni.
1. az 5.0 droid bejövetelével a blokkolás funkció eltűnt. de nekem nagyon fontos funkció volt. Van valami alkalmazás ami szintén beállítható hogy X időtől Yig csak az a pár személy hívhasson akit engedélyezek minden más esetben (sms, mail hívás) néma legyen a telefon?
2. a párom szinte csak tableten netezik, és komoly problémát okoz hogy nagyon sok youtube videót nem tud lejátszani, mert hogy jogvédett tartalom és mobilon nem látható.
Van erre valami videó? mert néha az őrületbe kerget az "ezt nézzük meg mert nálam nem megy"Köszönöm szépen
Üdv
FeW
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Házimozi haladó szinten
- Fűnyíró topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 256GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest