Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• xylevi

tag

sziasztok, probaltam itt visszakeresni Dialer app-ra, de nem nagyon talaltam megoldast a problemamra...Lenovo A820-asom van, cappa72 5.3-as romjaval...a problema, hogy bejovo hivasnal a roman szamokat siman 07...-kent jeleniti meg, tehat +40 nelkul, nekem pedig a contact listamba +407...-el van elmentve, igy nem is talalja meg a gyari dialer a contact-ot...felraktam Prefixer-t, ezzel okes is a dolog, csak a bejovo hivaslistaba meg mindig nev nelkul vannak a szamok amiket nem talalt meg, a Prefixer ha jol latom annyit tesz csak, hogy kicsibe a kepernyo kozepen a bejovo hivas pillanataban kiirja a prefixelt szamot es ha megtalalta azt a contact listaba, akkor a nevet...de kesobb a listaba csak siman a szamot irja ki a gyari dialer...magyar szamokra ugyebar mar komplexebb a dolog, mert ha 06...-al kezdodik, akkor nem eleg siman prefixelni +36...-al, hanem a 0-t el is kell tunteni...lenyeg tehat, hogy a Dialer-t kene lecserelni, ami tudja ezeket automatikusan kezelni valamilyen modon...vagy konfiguralhato rugalmasabban ez a dolog...koszi elore is a segitseget

Új hozzászólás Aktív témák