Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

Sziasztok!

Gondoltam, hogy az Android-os PS4 Remote Play-el távolról, na jó annyira nem csak a szomszéd szobából megpróbálom használni a PS4-et, na jó, még csak nem is én hanem a gyerek, hogy a nappaliban ne azt kelljen nézni órákig, hogy ő játszik :) Kipróbáltam a telefonommal, működik, viszont másik 2 szobában is van 1-1 Androidos kütyüvel megtámogatott TV, ahol mindkét esetben a 88001003 hibaüzenetet kapom már az alkalmazás indításánál. Az egyik eszköz, és ezen próbáltam ki legelőször egy Amazon Fire Stick 4K Gen 2, ami ugyan Android alapú, és sok alkalmazást fel is lehet rá telepíteni sideload-olva, viszont pl. a Google Play már nem fut rajta, vagy pl. a Yettel TV alkalmazás sem, úgyhogy én első körben ennek tudtam be azt hogy nem működik a Remote Play sem. Viszont egy másik szobában egy rendes Adroidos, a Yettel TV mellé kapott TV BOX van, Android 10-el, Google Play áruházzal. Igaz, a BOX-on felhozott áruház kínálatában sem találtam meg a Remote Play app-ot, sideload-olva viszont feltette, ami rögtön indítás után, még mielőtt bármit be is töltene, jön is a 88001003 hiba, amit csak le OK-zni lehet. Ami ennél is érdekesebb, hogy ezt követően már nem is található meg az alkalmazás a többi alkalmazás között, ill. sehol. Próbáltam utána olvasni, de leginkább mobilhálózat beállításokra vonatkozó leírásokat, videókat találtam, ami nálam egyértelműen nem játszik, egyik készüléknél sem, tekintve nincs is bennük ilyen egység, a másik eset pedig a ROOT volt ami a problémát okozta, ami nálam jelenleg egy készüléknél sem áll fenn, sőt ezekkel még sohasem buheráltam, miközben a telefonjaimmal azért elő szokott fordulni :)

Van esetleg valakinek valamilyen ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák