Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#133021) Somatom válasza szumoo@gmail (#133018) üzenetére


Somatom
veterán

A Robotban külön művelet a "parancsikon indítása". De, remélem, nem kevered össze a parancsikont a widget -tel! Parancsikon indítható, widget viszont csak bizonyos esetekben.
Néhány műveletben van "várakozás a befejezésre" opció, ami az adott művelet befejezéséig nem engedi indulni a következőt. Külön műveletként is tudod használni a vezérlés -> várakozást. Itt ezredmásodpercben kell megadnod, hogy meddig várakozzon. Rövid várakoztatás esetén pipáld a "wakelock" opciót!
A továbbiakban a Robotos kérdéseidet a saját topikjában tedd fel! Segítek, bár most a melós két hetem van, úgyhogy hétköznap nagyon kevés a szabadidőm.

Eg parancsikon szerkeszthetősége sztem a Launcher feladata lenne, de egyik sem ad rá kellő lehetőséget. Én az XShortcut pro -t használom, de ez egy elég régi alkalmazás, lehet, hogy van már modernebb. Ebben lehetőséged van manuális szerkesztésre is (ami egyébként megegyezik Robotban az "Activity indxtása" művelettel), de a manuális szerkesztéshez ismerned kéne az Android intentek összetevőit. Ha azokat megismered, akkor onnantól egy Lego -vá válik az Android, azt raksz össze, amit akarsz. Illetve, amihez jogosultságod van.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.