Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Végül sikerült megoldanom, le is írom, hátha valaki hasonló hibába ütközne.
Így visszagondolva elég pitiáner kis dolog, de annyi volt a hiba hogy mikor a projektet csináltam az alkalmazás nevéhez olyan nevet választottam, amiben vannak ékezetek. Ekkor ugye alapból állítja a projekt nevét az Eclipse-ben is ékezetesre, és úgy hagytam. Aztán átírtam ékezet nélkülire és működött a dolog
Furcsa, azt hittem tudja kezelni az ékezetes betűket, de a lényeg hogy már ezt is tudom
Mellesleg SektorFlop, még te írtad itt valamikor hogy készítessz egy oldalt kezdőknek? Csak gondoltam emgkérdem hogy haladsz, kíváncsi vagyok már rá

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest