Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Végül sikerült megoldanom, le is írom, hátha valaki hasonló hibába ütközne.
Így visszagondolva elég pitiáner kis dolog, de annyi volt a hiba hogy mikor a projektet csináltam az alkalmazás nevéhez olyan nevet választottam, amiben vannak ékezetek. Ekkor ugye alapból állítja a projekt nevét az Eclipse-ben is ékezetesre, és úgy hagytam. Aztán átírtam ékezet nélkülire és működött a dolog
Furcsa, azt hittem tudja kezelni az ékezetes betűket, de a lényeg hogy már ezt is tudom
Mellesleg SektorFlop, még te írtad itt valamikor hogy készítessz egy oldalt kezdőknek? Csak gondoltam emgkérdem hogy haladsz, kíváncsi vagyok már rá

Új hozzászólás Aktív témák
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest