Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Végül sikerült megoldanom, le is írom, hátha valaki hasonló hibába ütközne.
Így visszagondolva elég pitiáner kis dolog, de annyi volt a hiba hogy mikor a projektet csináltam az alkalmazás nevéhez olyan nevet választottam, amiben vannak ékezetek. Ekkor ugye alapból állítja a projekt nevét az Eclipse-ben is ékezetesre, és úgy hagytam. Aztán átírtam ékezet nélkülire és működött a dolog
Furcsa, azt hittem tudja kezelni az ékezetes betűket, de a lényeg hogy már ezt is tudom
Mellesleg SektorFlop, még te írtad itt valamikor hogy készítessz egy oldalt kezdőknek? Csak gondoltam emgkérdem hogy haladsz, kíváncsi vagyok már rá

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Óra topik
- Metal topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OpenWRT topic
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB fekete KÁRTYAFÜGGETLEN! Nagyon szép állapot! Akkumulátor 84%
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest