Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Hosszas próbálkozás után sem tudtam tökéletesen megoldani.
Ha valaki egyszer ilyesmibe fut bele:A requestLayout() nem fut le azonnal, sőt elég sokáig nem fut le.
Ha az onTouchEvent() rész alatt bárminek szüksége van az új kép adataira (méreteire), az ebben az időben még a korábbi (invalid) értéket fogja tartalmazni.
Az új érték csak az onMeasure() (bizonyos esetekben egyszerűbb lehet az onSizeChanged) lefutása UTÁN érhető el - ami amúgy logikus.
Ezen idő alatt skippelni kell (lehet) az érkező MotionEvent-eket.
DE! a kihagyott eventek miatt nem bizonyos, hogy az UP/POINTER_UP eventeket elkapjuk.Nekem szerencsére nem kellett sem az UP, sem a DOWN részben a méret, és úgy találtam (próbálgatással), hogy valamiért a POINTER_DOWN rész sem következik be onMeasure() lezajlása előtt. (Ezt nem tudom, miért van így; lehet, hogy így sincs.) Viszont: A MOVE eseményekből 40-50 elemet is rendszeresen "skippel" a program.
Így végül eléggé a lassú emberi reakciókra építek, de - végső soron - ez működik.
((Még olvastam egy listenerről, ami a layout lerendezése után értesít, de a logikán ez sem változtat.))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest