Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
mynames
üzenetére
Az előbbi fizikai nyomást érzékel, tehát a kijelző előtt egy puha, benyomható réteg van, ami rontja a kép minőségét és könnyen karcolódik. Továbbá jellemzően nem tudja a multitouchot(egy időben tobb különböző ujj érzékelése). Viszont bármivel használhatod, csak legyen elég kemény(pl gyufaszál).
Utóbbi nem igényel fizikai nyomást, csak érintést. A felület anyaga kemény üveg, ami karcálló, masszív és nem rontja a minőségét a kijelzőnek. Viszont speciális toll kell hozzá, vagy értelemszerűen ujj. Kesztyűben korlátozottan vagy egyáltalán nem használható. Jellemzően legalább két külön érintést tud kezelni egyszerre.
(#14869) Crytek
Rendeltem. 330 dolcsi volt. A posta ingyen is lehetett volna, de az 5 dolcsisat választottam, hátha megbízhatóbb, gyorsabb.4-én rendeltem 14-én érkezett, azaz 10 nap telt el a megrendelést követően. Vám és áfamentesen érkezett.
A rendelést egy livechat előzte meg. Pontosabban a megrendelésemet is így adtam le, mert így tuti, hogy van raktáron és tudják küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX