- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsoltzsolt #69533 üzenetére
De a bajok csak később jönnek, de akkor már elég nehéz lesz. Nézz körbe az utcán fiatalok körében.....
Igen, ott kezdődnek majd a bajok, amikor egy állásinterjún keselyű módszerrel kezd el gépelni (köröz, köröz, aztán lecsap...)...
Pedagógiai érintettséggel nagyon is tisztában kéne lenned azzal, hogy milyen jövő vár arra azokra az emberekre a munkaerőpiacon, akik digitális analfabéták...
Nekem a szüleim a 90-es évek elején szereztek be egy PCt (egy 286-ost, nem sok ismerősömnek volt anno), amivel azért közel sem voltak akkora lehetőségek, mint manapság, mégis jó döntésnek érzem, mert az szerettette meg velem az informatikát és bár nem keresek milliókat, el tudom tartani a családomat úgy, hogy nem kell a hó végén várnom a Trappista leárazást 999 Ft-ra, meg tudom venni teljes áron is. És azt hiszem ez már több, mint ami az átlagnak megadatik idehaza. Persze lehet, hogy más szakmát választok, akkor is elérem ezt, vagy még többet, de én úgy látom, hogy manapság megvonni az informatikát a gyerekektől erős lábon lövés a karrierjükben.
Ez is csak egy vélemény és nagyon is offtopik, de pont ezért nem kéne senkit leszólni, mert tabletet keres a gyereknek. Ez egy hardver ajánló, nem pedig nevelési tanácsadó topik, a tablet pedig csak egy eszköz, az, hogy ezzel mit kezd a gyerek, már a szülő felelőssége.
cidalain: +1. Én már most sajnálom, hogy én nem tanultam többet programozási nyelvet és a pascal + C után kicsit belekaptam mindenbe (hardver, hálózat, grafika, nyomdai munka, adwords, seo, php, mysql, css, stb.), így egy kicsit Jack of all trades, master of none lettem.
És on: Köszönöm a korábbi ajánlást, a Lenovo Andy Lite TAB-ast. Eddig bevált, két apró észrevétel van csak: furcsa, hogy ez is 7" és a régi Wayteq is, de ez mégis kisebb kijelzős. A dupla koppos feloldást néha nem veszi be és az oldalsó apró gombbal kell életre kelteni. Ettől függetlenül 5.x androiddal is teljesen használható arra amire kell.
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #69533 üzenetére
Sokféle függés van, van aki a tv előtt ül órákat. Van aki dohányzik.
Most ez jött. Útjába nem tudsz állni, nem is lehet. Legyen az élet része, amolyan mindennapos, de legyen mellette más is. A szex is jó, mégsem csináljuk egész nap.A tableten elég sok készségfejlesztő játék van, ha úgy akarja a szülő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Crypto Trade
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Filmvilág
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest