Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz zsoltzsolt #69533 üzenetére

De a bajok csak később jönnek, de akkor már elég nehéz lesz. Nézz körbe az utcán fiatalok körében.....

Igen, ott kezdődnek majd a bajok, amikor egy állásinterjún keselyű módszerrel kezd el gépelni (köröz, köröz, aztán lecsap...)...

Pedagógiai érintettséggel nagyon is tisztában kéne lenned azzal, hogy milyen jövő vár arra azokra az emberekre a munkaerőpiacon, akik digitális analfabéták...

Nekem a szüleim a 90-es évek elején szereztek be egy PCt (egy 286-ost, nem sok ismerősömnek volt anno), amivel azért közel sem voltak akkora lehetőségek, mint manapság, mégis jó döntésnek érzem, mert az szerettette meg velem az informatikát és bár nem keresek milliókat, el tudom tartani a családomat úgy, hogy nem kell a hó végén várnom a Trappista leárazást 999 Ft-ra, meg tudom venni teljes áron is. És azt hiszem ez már több, mint ami az átlagnak megadatik idehaza. Persze lehet, hogy más szakmát választok, akkor is elérem ezt, vagy még többet, de én úgy látom, hogy manapság megvonni az informatikát a gyerekektől erős lábon lövés a karrierjükben.

Ez is csak egy vélemény és nagyon is offtopik, de pont ezért nem kéne senkit leszólni, mert tabletet keres a gyereknek. Ez egy hardver ajánló, nem pedig nevelési tanácsadó topik, a tablet pedig csak egy eszköz, az, hogy ezzel mit kezd a gyerek, már a szülő felelőssége.

cidalain: +1. Én már most sajnálom, hogy én nem tanultam többet programozási nyelvet és a pascal + C után kicsit belekaptam mindenbe (hardver, hálózat, grafika, nyomdai munka, adwords, seo, php, mysql, css, stb.), így egy kicsit Jack of all trades, master of none lettem.

És on: Köszönöm a korábbi ajánlást, a Lenovo Andy Lite TAB-ast. Eddig bevált, két apró észrevétel van csak: furcsa, hogy ez is 7" és a régi Wayteq is, de ez mégis kisebb kijelzős. A dupla koppos feloldást néha nem veszi be és az oldalsó apró gombbal kell életre kelteni. Ettől függetlenül 5.x androiddal is teljesen használható arra amire kell. :R

• Zeki

nagyúr

válasz zsoltzsolt #69533 üzenetére

Sokféle függés van, van aki a tv előtt ül órákat. Van aki dohányzik.
    Most ez jött. Útjába nem tudsz állni, nem is lehet. Legyen az élet része, amolyan mindennapos, de legyen mellette más is. A szex is jó, mégsem csináljuk egész nap. :)

A tableten elég sok készségfejlesztő játék van, ha úgy akarja a szülő.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés