- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
giorgioblues #53537 üzenetére
Ha minden igaz, rá van írva, hogy "Designed by Telco-Tec", ami egy német kereskedőcég, a Kingzone partnere [link]. Vannak hasonló tabletek (9,7" 2048x1536 RK3188), de azokon van HDMI port, a 3G általában opcionális:, pl. Aoson M33, CHUWI V99X, Cube U9GT5, ifive3 9.7", Pipo M6 és M6Pro, Teclast P98HD, Vido/Window/Yuandao N90. Mára ezek már kifutó típusok.
-
pengwin
addikt
válasz
giorgioblues #53332 üzenetére
Én e-book olvasót vettem ott anyumnak ajándékba, első kibontás után nem indult be, visszavittem, akadékoskodás nélkül mondták, hogy visszaadják ott helyben az árát, vagy levásárolható.
Mivel ajándék kellett, így levásároltam, nagyon segítőkészek voltak a választásban is. És egy sokkal jobb ár-érték arányút kaptam ugyanazon az áron...
Szerintem korrekt, egyáltalán nem kókler bolt! -
ClioRS
őstag
válasz
Nekem meg szó nélkül adták vissza a nem tetsző termék árát úgy, hogy én nem szóltam egy szót sem, hogy szeretnék pénzt visszakapni.
Amúgy náluk gyári garancia van szerintem minden termékre, el lehet vinni a gyártóhoz nyugodtan szervizeltetni.
Nem mondom, hogy hibátlanok, meg gondolom boltja is válogatja a hozzáállást, de nekem eddig minden rendben volt. -
Zeki
nagyúr
válasz
Ők egy bolt, nem a szervíz. Olyat kell venni, amire van gyártói garancia.
-
tjb007
nagyúr
válasz
giorgioblues #53326 üzenetére
Ennél jobbra ennyi pénzért ne számíts.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest