Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
giorgioblues
üzenetére
Én e-book olvasót vettem ott anyumnak ajándékba, első kibontás után nem indult be, visszavittem, akadékoskodás nélkül mondták, hogy visszaadják ott helyben az árát, vagy levásárolható.
Mivel ajándék kellett, így levásároltam, nagyon segítőkészek voltak a választásban is. És egy sokkal jobb ár-érték arányút kaptam ugyanazon az áron...
Szerintem korrekt, egyáltalán nem kókler bolt!
-
ClioRS
őstag
válasz
giorgioblues
üzenetére
Nekem meg szó nélkül adták vissza a nem tetsző termék árát úgy, hogy én nem szóltam egy szót sem, hogy szeretnék pénzt visszakapni.
Amúgy náluk gyári garancia van szerintem minden termékre, el lehet vinni a gyártóhoz nyugodtan szervizeltetni.
Nem mondom, hogy hibátlanok, meg gondolom boltja is válogatja a hozzáállást, de nekem eddig minden rendben volt. -
Zeki
nagyúr
válasz
giorgioblues
üzenetére
Ők egy bolt, nem a szervíz. Olyat kell venni, amire van gyártói garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG OLED TV 55CS6LA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX