- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Scoobyka #24593 üzenetére
" azert van automata tordeles androidon..."
Na ja... bongeszoben meg megy is.
De egy pdf, vagy djvu eseten az nem biztos, hogy megy. Plane nem egy kepbe szkennelt konyvnel!
(Nem biztos, hogy esetleg egy feliratos filmet wrkezel elolvasni... ha ez szempont!)
Arrol nem is beszelve, hogy a korral haladni kell! Errol szo a tabletezes! 7" 1280 / 10" full HD a frankosag ma mar. (Az iPad2 ma mar nem az a nagy frankosag!) -
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Scoobyka #24404 üzenetére
Ilyen árban szerintem az M-tech aTab7G a legjobb vétel szerintem, feltéve ha magyar garis tabletben gondolkozol, nem e-bayes beszerzésen. Én 29k-ért vettem újonnan, 1,2 Ghz-es Cortex A8, Mali 400 gpu, 1GB DDR3, 8GB háttér, ICS, beépített GPS és HDMI is van benne. Meglepően jó cucc ennyi pénzért, én sokkal rosszabbra számítottam, most pakoltam fel rá a Dead Triggert és gyönyörűen fut rajta. Előtte volt Wayteq X-tab 70i-m, de azt nem kedveltem meg ennyire. Egyedül a kijelzőtől ne várj sokat, sima 800x480-as TFT panel, a betekintési szög lehetne jobb. 20-30k körüli gépek sajnos nincsenek IPS panellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest