Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnLy16
tag
Sziasztok,
Fóliákkal kapcsolatban van kifejezetten ajánlott / nem ajánlott irány?
Meglepett, hogy mostmár van az üvegtől a hydrogélen át a folyékonyig minden...
Illetve Ideatabhoz keresek tokot, de nem nagyon találok jót, amibe tollat is lehet tenni, van valakinek, akár aliról? -
OnLy16
tag
válasz
Aweriot
üzenetére
Redmi Pad 2 -ben azt nem értem, hogy a hivatalos oldalon nem lehet kapni 8/256 GB változatban a 4G modellt.
Itthon is kb csak 2 cég forgalmazza, külső raktárról beszerezve.
A WIFIs verzióval viszont tele az árukereső is akár.
Így viszont már közeledek árban a Samu A9+ -hoz...amivel meg az a bajom hogy a kis változata már megvan és nem véletlenül akarom cserélni
Én akarok túl sokat vagy tényleg nincs piac erre a szegmensre, 100 körül LTE+GSM 8GB RAMmal valami 10-11" körül? -
OnLy16
tag
Akkor eddig nekem volt szerencsém, de az összes Samsungom / Lenovom -ban volt, fel sem merült, hogy miért ne lenne.
De ha jól látom a redmi pad pro -ban sincs (10. kérdés), pedig az felsőbb kategória -
OnLy16
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
A yetteltől akartam rendelni tegnap, de nem engedte vmilyen hibára hivatkozva.
Nem is arról van szó, hogy "kellene bele", de szerintem egy 100k tablettől már elvárná az ember, ami a 90 évek végén már a telefonokban is benne volt. Jó dolog a feedback, gombnyomáskor, lezáráskor, passziánszozáskor.
Ugyanígy jártam meg, a Samsung A9 tablettel, a kis változatban pl nincs mágnesszenzor, ergó amikor behajtod-kinyitod a tokot mindig neked kell felébreszteni. Nem halsz bele, de azért alap lenne már ebben a kategóriában is. -
OnLy16
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Az igaz, hogy nincs benne vibrációs motor, ergó semmi rezgés nincs a tabletben?! Mert így eléggé dealbreaker, még ha tollat-billentyűzetet is adnak hozzá.
Redditen is és egy indiai youtube videóban is ezt mondták...kiállítva nyilván sehol nincs, nem lehet kipróbálni.
edit:
[Vibration Motor No support] -
OnLy16
tag
A Yettelnél elég jó áron van a 8/128 Ideatab, 93k feltöltőkártyával (amit gondolom nyugodt lélekkel el lehet dobni utána)
Létezik viszont ilyen 8/128 verzió, vagy csak elírás. GSMarena alapján csak 8/256 van.
Ill van valakinek ilyen ideatab-ja, elsőkézi tapasztalattal? -
OnLy16
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Szia,
Jól érzem, hogy a különbség a Redmi Pad 2 és a Lenovo Ideatab közt nagy vonalakban:
4G vs 5G
Billentyűzet
Toll
+40k HUF? - mert ezek alapján inkább a Pad 2 tűnik a jobb választásnak
A Redmitől egyedül a sok bloatware miatt félnék, akinek van, megosztaná légyszi hogy mennyire van tele reklámmal? -
OnLy16
tag
Sziasztok,
Egy Lenovo M10 TB-X606X (64/4) nem annyira boldog tulaja vagyok.
Eredetileg a SIM foglalat miatt vettem, de megdöbbentem hogy GSM modul nincs benne, ergó nem tudom "rendes telefonként" hívásokra használni, csak mobilnetre.
Emellett eléggé akadozik, lassú a rendszere, ami előtt teljesen értetlenül állok a 4GB RAM miatt többek közt.
Szoftver a legfrissebb természetesen.
Nálam van a hiba? Esetleg ismert "lenovo" problémáról van szó? Van olyan tablet ami hasonló tudással / árkategóriában van?
(ha pl el tudom adni 40ért akkor 50-60k szánnék egy ugyanúgy használt eszközre, ha van értelme cserélni) -
OnLy16
tag
Sziasztok,
Lenovo M10 FHD Plus (gen 2) 4/64 LTE tableten keresném a diallert, rendes telefonhívásokra de nem találom.
Bennem van a hiba? Hogy lehet rendes GSM hívást intézni róla?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én akarok túl sokat vagy tényleg nincs piac erre a szegmensre, 100 körül LTE+GSM 8GB RAMmal valami 10-11" körül?