- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Nem egy ngy kakand... Néztem ár-gépen mini USB-d normál USB-a kábelt nokiához. De láttam normál USB-d USB-a átalakítót. Az csak két dugó egymással háttal.
Nem kell hozzá elekromérnöki képesség csinálni ajzatos változatba.
Ha valaki, mint én is, be van rendezkedve műszerész dolgokra, az akár nyàkra is megcsinálhatja. Ha nem, legfeljebb elkészíti egy 2cm-is kábellel. 4 vezetékröl van szó, nem sokbol tart megforrasztani. Ha minden igaz egy toldó kábelem van is itthon elvágva. Dugót meg majd bontok valami lomból itthon. Ezt ki akrom probálni!Ha képes az OS az USB host-ra, mi a qanyjáért nem adott a voda hozzá egyből? Ha anak ki kábelt, akkor tudja a voda HC-je is. Ergo, nép lehúzás, vedd meg több ezer forintos áron.
Ennek a gépnek még ez az egy egnagyobb baja, hogy egy szolgáltató rátette a kezét.
Nem lennék nagyon meglepett, ha ez tudatos marketing lenne...Luissimo: jól tévedsz, ne légy bizonytalan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest