- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Bízok a szakvéleményedben, több gépet láttál, próbáltál már mint én, főleg hogy én még egyet sem, de egy átlag felhasználásra csak nem lehet rossz. Persze nem érhet fel egy PC-vel, miben több GHz-es proci ketyeg, és több GB memória van. De valószínű nem is fím konvertálásra használnám, és nem gémer gépnek. Egy kis office munkához, egy kis netezéshez, egy kis apró képszerkesztéshez szerintem kicsit kényelmesebb mint egy laptop, és energia igényben is alatta marad a PC-nek.
Persze ez egy saját vélemény, mit lehet cáfolni, vagy támogatni.
Az az igazság, hogy elég sok szempontból lehet mércézni ezeket a tabeteket, tábla gépeket (ha jól tudom nem egy a kettő), és ah a technikai rész a fő szempont, akár ki is jelenthetjük, hogy a fellelhető gépek 95%-a elvérzett... Nagy hányada ennek a kínai olcóságok... (nem elírás)
De tény az is, mi állhat a Te véleményed alapjául is, hogy a Win-ek PC-kre lettek főként specifikálva..."még jóval olcsóbb is volt ez tavaly"
Ha egy gépnek leesik az ára akár több 10 ezer Ft-tal, mi veri fel újra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest