- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Bízok a szakvéleményedben, több gépet láttál, próbáltál már mint én, főleg hogy én még egyet sem, de egy átlag felhasználásra csak nem lehet rossz. Persze nem érhet fel egy PC-vel, miben több GHz-es proci ketyeg, és több GB memória van. De valószínű nem is fím konvertálásra használnám, és nem gémer gépnek. Egy kis office munkához, egy kis netezéshez, egy kis apró képszerkesztéshez szerintem kicsit kényelmesebb mint egy laptop, és energia igényben is alatta marad a PC-nek.
Persze ez egy saját vélemény, mit lehet cáfolni, vagy támogatni.
Az az igazság, hogy elég sok szempontból lehet mércézni ezeket a tabeteket, tábla gépeket (ha jól tudom nem egy a kettő), és ah a technikai rész a fő szempont, akár ki is jelenthetjük, hogy a fellelhető gépek 95%-a elvérzett... Nagy hányada ennek a kínai olcóságok... (nem elírás)
De tény az is, mi állhat a Te véleményed alapjául is, hogy a Win-ek PC-kre lettek főként specifikálva..."még jóval olcsóbb is volt ez tavaly"
Ha egy gépnek leesik az ára akár több 10 ezer Ft-tal, mi veri fel újra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest