Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lupi00 tag Most figyeltem meg jobban a voda ajánlatát. Szerepel benne egy samu gala tab s 49000+2 év 5000. Na az megy 35000 körül az antutuban. Annàl a proci 1.3-1.9GHz igen jól hangzik. Vélemény? Szerintetek ér annyit? 
- 

Lupi00 tag válasz  Ferenczi Áko

üzenetére Ferenczi Áko

üzenetéreAkkor? Melyik a jobb gémelni? 
- 

Lupi00 tag Sziasztok! Egy tabletvásárlást tervezek. 30 max. 40 kékpénzt szànok rá. Az általatok ajánlott WayteQ xTAB-8Q és a Vodafone ajánlatában szereplő Galaxy Tab 4 8″ a két jelőlt. A Wayteq elég meggyőző visszhangot kapott a részére nyitott helyen, így a Samsung után érdeklődöm. 30+két év hűség+3000/hó még hozzájön. 
 Valamiért azt gyanítom, hogy a Wayteq lesz. Elsősorban a teljesítmények érdekelnek. Láttam egy 30000-es antutu tesztet. Igaz? A Snapdragon 800 olyan sokat megy?
- 

Lupi00 tag Köszönöm a gyors válaszokat! Utána is olvastam. Teszt híján maradt az a gamepodos topik, de ebből is megtudtam mindent ami fontos és a sok vélemény objektívabb egy esetleges fizetett cikknél. Mégis maradt bennem egy pici "és az?". Ez pedig egy használt nexus 7 2013. Lehet, hogy kicsit drágább de 2GB memó, 3G, meg ...na. 
- 

Lupi00 tag Sziasztok! Szeretnék venni egy tabot olcsón, játékra. Szívesen vennék tegra k1-et vagy legalább 4-est de már nem csak magam vagyok. Gondoltam tegra 3-ra de olvasgatás közben találtam egy erősebbnek tűnőt 30 körül épp annyiért mint a nexus7. Ez a concorde tab kronos. Vélemény? Mindkettő 4 mag 1.3MHz 1GB. Kicsit kétkedve hiszem, hogy a tegrát veri a médiatek és ugye az is csak butaság, hogy grafban veri? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX