Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
whriley1
csendes tag
válasz Milka 78 #71472 üzenetére
de pont. Ezért fájdalmas ennyi pénz ráköltve, reméltem egy normális boltba csak nem árulnak használhatatlant. Nincsenek nagy igények, viszont futna facebook, instagram, ilyen szociális programok, ezek sokszor kellenek. És csak utána találtam ezt a fórumot, és akkor választottam volna az ajánlottak közül.
[ Szerkesztve ]
-
whriley1
csendes tag
válasz sharkypeti #71468 üzenetére
Ennyire menthetetlen? De mégis mitől csinálja ezt? Ennyire szar lenne a vas, mert amúgy van, hogy jól működik.
-
whriley1
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Egy hónapja vásároltam egy Overmax Solution 10 1,6 Ghz/1GB Ram-os tabletet. Már az első használatnál is sokszor volt, hogy lelassult mint aki lefagyott ált és várt. Semmi plusz program se volt telepítve rá. Sokszor már fájdalmasan sokat kellett várni, és azért szerintem egy ilyen felszereltségű tabletnek nem így kellene viselkedni. A másik, hogy van 16GB tárhelye de nem tudom programok telepítésére használni azt tárhelyet azon 1GB-os tárnak a pár száz mega maradékát használja ilyenekre. Mit lehet vele tenni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest