Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Chris78
üzenetére
A "szokásos" procedúrát végigjártad ? Ezalatt azt kell érteni, hogy:
- a Play Áruház alkalmazás gyorsítótárának- és adatainak törlése, frissítések eltávolítása (Beállítások → Alkalmazások → Letöltött fül Google Play Áruház)
- Google fiók eltávolítása és újbóli hozzáadása
- legvégső esetben pedig gyári állapotra való visszaállítás(#57491) bostone
Például itt, a Prohardver lapcsaládon belül, vagy a népszerűbb, olvasottabb külföldi oldalakon.
(#57493) cidalain
Dehogyisnem szoktak, nem kell ehhez nekik kiállítás. Tavaly például az LG G Pad hármasa is csak a CES, az MWC, és a CeBIT lecsengése után lett bejelentve.
Mondjuk a CeBIT pont az a kiállítás, ahol más termékeken/termékcsoportokon van a fókusz, szóval itt kevésbé kell majd új tabletek bejelentésére/bemutatására számítani. -
Azolcsóság
csendes tag
válasz
Chris78
üzenetére
Aliexpressen a gyémánt és a "koronás" eladóktól érdemes rendelni, gyorsan kiszállítják a terméket és általában nem szokott gond lenni. Mivel itt javarészt magánszemélyek "kofák" árulnak , ezért egy hátrány a garancia. Amint leadtad az értékelésed, utána nem szívesen segítenek.
Pl, egy ilyent már be lehet rendelni: [link] -
zozoka79
tag
válasz
Chris78
üzenetére
Szerintem ilyen olcsó tabletnél nem érdemes kintről rendelni.mert aztán gari esetén szívás lessz,a gyereknek nem lesz mivel jatszani egy hónapon át amíg a gariztatás folyik... Czinedog.szó ami szó vannak kamu eladók az alin,de haver is 2szer rendelt onnan(okosora,telefon),én is kétszer.(teló,tablet) és nem volt gondunk.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Chris78
üzenetére
Karácsonyig biztos lesz még 1-2 jó akció, de én megmondom neked őszintén, az ilyen értékű dolgoknál ebbe az örökös várakozásba kissé belefáradtam.
Egyszerűen az ember sosem tudhatja, mikor lesz valami óriási nyerő vétel egy-egy helyen.
Olcsóbb tablettel fölösleges róni a köröket.
Én már inkább azt a módszert követem, hogy megveszem, kipróbálom és ha úgy tűnik, kell a jobb/drágább, akkor a boltban jó eséllyel ráfizetéssel elhozhatom. (Ha nem, akkor kis veszteséggel simán tovább lehet adni egy új készüléket)Már én is kezdtem úgy járni, hogy az edigital pl. nyomja rendesen a heti akciókat, a Lenovok pl. extrém jó áron elvihetőek tőlük, mégis kezdtem agyalni, ne várjak-e, mert hátha jövő héten meg az Asus tabok lesznek 20-25% akcióval.
A karácsonyi szezon még azért odébb van, nem mindenki szeret másfél hónapon keresztül még olvasgatni, variálni, mert ha addig sikerül elhúzni a dolgot, a szezon közepén már durván nagy a veszélye, hogy amit ma hihetetlen nagy akció keretében megveszünk valahol, másnap, máshol tuti még olcsóbb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX