Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz miska17 #56578 üzenetére
Inkább az ASUS.
(#56584) Velocity
Wi-Fi only: LG G Pad 7.0, ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX), WayteQ xTAB-8Q (ideiglenes készlethiány van, nem mindenhol kapható a nem-Sygic-os verzió)
Wi-Fi + 3G: WayteQ xTAB-7X Quad, Alcor Access Q881M(#56586) csabaizoli
WayteQ xTAB-8Q (ideiglenes készlethiány van, nem mindenhol kapható a nem-Sygic-os verzió), illetve LG G Pad 7.0.
-
Milka 78
nagyúr
válasz miska17 #56497 üzenetére
Ez egy Wayteq 7x másnéven,vagy valami nagyon hasonló.Az soc meg 4 magos nem 2 mint a leírás állítja.Amúgy ha bevállalod a valószinűleg 0 suportot akkor még jó is lehelt (szigorúan az ára miatt),de ha arról a bizonyos habról le tudsz mondani akkor inkább egy 7q.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz miska17 #55145 üzenetére
Tab Pro/Tab S (Snapdragon soc).Mondjuk az LG vel sem tudsz nagyon mellé nyúlni,mert bár gyengébb soc van benne,de nincs is agyon terhelve extrém nagy felbontással.
Intel soc-t egyenlőre inkább nem ajánlanék játékra (bár az erő megvan bennük).Mostanság elég sok a panasz e téren itt fórum szinten is (több Asus tulajba is belefutottam...nem indul...elindul,de egy idő után kilép,nem települ,stb). -
Milka 78
nagyúr
válasz miska17 #55091 üzenetére
Szerintem a 8.3 ideáis a feladtra.A Snap 600 nem egy friss hajtás,de bőven van még potenciál benne...viszonyításképpen én Snap 400-as Lg 10.1-est használok ami egy lépcsővel gyengébb (bár kissebb a felbontás) és kifejezetten elégedett vagyok vele(játék,net,olvasás).
Rockchip már most elavult,legalább is a 3188 ig bezárólag,inkább hanyagold.
Az Intel erős soc,de még mindíg kérdőjel számora,főleg hogy az eggyik legkedveltebb játék (Real Racing 3) nem indul el egyetlen Asus/ Intel soc-s gépen Nov 12-ő óta (gondolom majd javítják),így én még mindíg valós problémának érzékelem az x86/Android Appok viszonyát (biztos javulni foga jövőben a helyzet és elkezdenek normálisan optimalizálni,csak az időpont a kérdés).Persze a legtöbb alkalmazás vígan fut rajtuk,csak néha belefut az ember egy-két idegesítő dologba.Megjegyzem főként játékok terén van ez a hiba maga az Android os száguld rajta.
E téren a Snapdragon legalább nem lutri. -
Nataniel
senior tag
válasz miska17 #55091 üzenetére
Snapdragon, minimálisan 600-as... LG G Pad nem rossz darab
"Olyan gépet szeretnék venni , ami nem avul el egy év alatt." - Ezt felejtsd is el... mert ha holnap megveszed,holnap után elavult,ahogy van egy erősebb gép. (persze részletkérdés... de na.)
"nem fontos viszont 3G,4G/LTE,SIM foglalat,HDMI" A 4G/LTE is az... hidd el... a HDMI meg főképpen akkor előny ha van vezeték nélküli egér/billentyűzet kombód is.... a 4G esetében a válasz.... egyszer menjen el a Wifi... a gyerek tuti hogy megnyúz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest