- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Ez valami spéci adapter lenne? Csak mert ma reggel vettem egy iylet,de semmit sem ismert fel vele...
Tv-vel sikerült összehoznom a vett kábellel,csak annyi trükkje volt,hogy ha betoltam ütközésig a Jack-et,nemvolt jel,de ha kicsit kintebbhúztam,egyből jólett, viszont még ígysem teljesen jó,mert pl a piros szineket kékre cseréli,stb.
Gyári leírásból rájöttem,hogy a hangot és a videót külön-külön Jack kimenetről kell vinni a TV-be RCA-n keresztül.Ha az USB is "működne megfelelően" akkor teljesen meglennék elégedve a géppel, Modern Combat 3 a legnagyobb csatákban is játszható,picit fps lagg van, dehát vanis gépigény rendesen. Gangstar volt ami szaggatott,de lehet ott felbontás gondok voltak,vagy nemtudom. Más egyéb HD játékok mind laggmentesen fut. Brothers In Arms 2 pedig valamiért textúrahibás nálam,szűrke-fehér minden.
USB-re visszatérve mit próbáljak még meg? Nem hagy nyugodni,hogy 2év hűségnyilatkozattal megkötött mobilnetem ott pihen használatlanul,amit még fizetnem kell 20 hónapon keresztül.
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest