- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zebede #77902 üzenetére
Jaj bocsánat, ez felett elsiklottam.
Én is gondolkodtam hogy a bécsi Mi Storeból megveszem, de szerintem minimum 50 Eurót kapásból rászámolhatok, ha egyáltalán van nekik raktáron.
Nem ismerem, de érdemes megnézni a trustpiloton, hogy milyen jó értékeléseket kapott. Úgyhogy én most úgy döntöttem, hogy a geekbuying helyett inkább innen rendelek. Van amúgy ugyanúgy Priority Line.
(#77906) zebede
Global Priority
Rendben. -
válasz
zebede #77896 üzenetére
Hmm hát nem tudom, csak láttam a Tablet, ami már PC | Samsung Tab S4 10.5 teszt tech2.hu-es teszt alatt egy kommentet és aztán rákerestem interneten és ezt a cikket találtam. Elolvastam a cikket is amúgy, de nekem sem egyértelmű. Máshol erről nem találtam hírt. Akkor lehet valóban csak a Google saját termékére vonatkozik.
(#77897) creed33 Xiaomi Mi Pad 4 Plus 267 Euro most parancsolj! Szerintem amúgy én is ezt fogom venni csak a nagyobb tárhellyel 297-ért.
-
creed33
aktív tag
válasz
zebede #77891 üzenetére
A "csodálkoznék ha találnék 50-60 körül az elvárásaimnak megfelelőt" kijelentés hol jelenti hogy 50-60 körül keresek tabletet?Nekem jó lenne 10 ezerért is ha megfelelne az elvárásaimnak
,de mint tudjuk...
Global verzios dolgot valószínű feleslegesen említettem meg,megzavart hogy a telefonom is global.Valamiért az volt a fejemben hogy global verziósnak kell lennie ha magyar nyelvvel akarom használni,de ez hülyeség ugye.
cikk szerint 64GB-os 78 körül van,ezért bízok benne hogy 100 alatt talán beszerezhető lesz.Majd meglátjuk,előrendeléssel biztos nem lesz olcsóbb. -
creed33
aktív tag
válasz
zebede #77889 üzenetére
Szia!Mivel csak wifivel netezem a b20-nak nincs jelentősége.Az itthoni beszerzés miatt tisztában vagyok vele sajnos hogy 10-20 ezerrel többet kell legalább perkálnom érte
Közben ha bejön a képbe valami jobb ajánlat,ettől függetlenül vevő vagyok rá
Sajnos mivel csak itthoni beszerzés jön nálam szóba szűkös a választék...csodálkoznék ha találnék "jobbat" ebben az árkategóriában. -
beastharvest
csendes tag
válasz
zebede #77879 üzenetére
szerintem kínlódni fogok vele még majd valamikor. de egyenlőre elfogyott az időm amit tudok vele foglalkozni illetve a türelmem is még megpróbálok egy két dolgot hátha. de lehet hogy tényleg le kell mondanom erről a projectről. minden esetre azért köszönöm a segitséget
-
zebede
őstag
válasz
zebede #77878 üzenetére
Itt egy leírás egy másik DPS tabhoz, de gondolom a metódus ugyanaz, értelem szerűen nem a leírásban linkelt, hanem a már letöltött IQ7 rommal és a processzorhoz megfelelő LiveSuit-al.
De hát ugye még az is kérdéses felismeri e a PC-d eszközként ezt a tabletet. ADB driver-ek biztos kellenek ehhez.
Mondjuk ezek általában benne szoktak lenni a suite csomagban.De tényleg nemhiszem hogy ez az elavult tab megér e ennyi kínlódást.
-
creed33
aktív tag
válasz
zebede #77851 üzenetére
Abban kiegyezhetünk hogy nem könnyű választani látatlanban csak arra hagyatkozva milyen felhasználói vélemények jutnak el az emberhez.Mindenesetre annyira lehet gyenge a hardver hogy minden játékot lagg nélkül elvigyen,meg pl 1080p minden gond nélkül fusson rajta.
Most gondolkodtam,ami személy szerint gyenge pontom az a hangás.Nem tudom pontosan mennyi a különbség a mezei stereo meg a Harman Kardon között.
Az még nehezíti a dolgot hogy csak hazai rendelés tud játszani nálam sajnos,pedig ez a T10 nagyon szimpatikus
Szóval csodálkoznék ha találnék 50-60 körül az elvárásaimnak megfelelőt így.
Meglátjuk még a keresgélés fázisában vagyok,köszönöm a segítőkészségedet amit idáig tanúsítottál! -
creed33
aktív tag
válasz
zebede #77846 üzenetére
Értem és igazat adok neked.😉
A lényeg nálam a tablet esetében ugyanaz ami telefonnál is volt hogy keresem a "legjobb" ár érték arányú készüléket . Nemrég kezdtem utánanézni mit lenne érdemes hosszútávra megvenni,de nem ragaszkodom ehhez az árkategóriához.Márcsak azért sem mert ezek szerint redmi note 5 tulajként te is tapasztaltad hogy egy átlagfelhasználónak ez az olcsóbb telefon is maximálisan megfelel minden szempontból. -
Tino
csendes tag
válasz
zebede #77811 üzenetére
Szia!
Ezt néztem én is: HUAWEI MediaPad T5 10.1 32GB 10,1"
Ebben van bluetooth? Az asztali bluetooth hangszóróra ki tudom dobni? Mert ha igen megvenném, de így nem vagyok biztos benne, a leírás alapján nincs benne. Egyáltalán tableteken van?
Köszi,
Tino -
apholyon
aktív tag
-
Somatom
veterán
válasz
zebede #77587 üzenetére
Ráindítod tálcáról. DE! Ez nem Win, vagy Linux. A freeform mód (még) nem natív megjelenítés, inkább csak egy trükk. Ha váltasz, akkor újratölti az alkalmazást. Ráadásul, Nugáton még csak amolyan béta ez a többablakos megjelenítés. PC -egy custom Androidot használok (RemixOS). Ott külön gomb van arra, hogy freeform módban húzza fel a legnagyobb méretre. Úgy látom, hogy ez a funkció a Google -féle verzióban még nincs. Itt is azt látom, hogy külsős fejlesztők jobban oldanak meg egy-egy problémát, mint a Google. Nem tudom, hogy a Google -nek mi hiányzik. Szakértelem, humán, vagy anyagi erőforrás, vagy jogosultság? ("Költői" kérdés volt).
-
Somatom
veterán
válasz
zebede #77584 üzenetére
Igen, az az. Most nincs időm, vár a fogorvos
, délután/este/hétvégén tudok segíteni. Taskbar telepítés után töröld a recent app listet (nemtom mi a Magyar megfelelője, a négyzet ikonra előjövő alkalmazáslista). Utána kéne működjön, ha a Taskbar beállításaiban a freeform mód aktív!. Elindítod a Taskbar -t, jobb felül lesz az aktiváló kapcsolója (ha nem rögtön a tálcával indulna). Bal oldalon alul lesz egy floating nyilacska, azzal lehet nyitni/rejteni a tálcát. Kilépni úgy tudsz, hogy lehúzod az értesítési sávot, a Taskbar értesítésére böksz, majd a jobb felső kapcsolóval deaktiválod (de, közvetlen az értesítési sávból is kikapcsolható a quit -re bökéssel).
-
Somatom
veterán
válasz
zebede #77575 üzenetére
De, vajon milyen az a Lenovo "gyári gari"? MediaMarktban vettem a telómat (Moto Z Play, tehát Lenovo). A hivatalos szervízpartnere a TMX. Voltam náluk személyesen. 10 percig nyomozták, hogy a kezükben levő "izé" egyáltalán hozzájuk tartozik-e. Ezzel az erővel kínába is visszaküldhettem volna gariztatni.
-
Somatom
veterán
válasz
zebede #77550 üzenetére
Igen, olasz raktárból. A Geekbuying nem mutatja a készlet mennyiségét (legalábbis én nem láttam ilyet). Az olasszal egyidőben kifogyott a német és a spanyol raktárból is. Hát nem fura? Micsoda "véletlen". Azóta sincs.
-
Somatom
veterán
válasz
zebede #77548 üzenetére
Két hete rendeltem tőlük egy tabot. Másnap levették készletről. Öt nap múlva kaptam tőlük egy sajnálkozó e-mail -t, és felajánlottak némi ráfizetéssel egy tök más tabot (10" -os helyett, egy 8" -ost). A pénzvisszafizetést nem ajánlották fel, azért külön írnom kellett nekik. Végül visszautalták a pénzt a PP számlámra.
-
Somatom
veterán
válasz
zebede #77503 üzenetére
Az baj, mert akkor csak elméletileg tudok segíteni. 7 -es Androidon a fejlesztői beállításokban kell engedélyezni az ablakok átméretezésének kényszerítését. 8 -asban viszont, tudomásom szerint már nincs ilyen lehetőség, ott PC -ről, ADB kapcsolaton keresztül kell parancssorból kiadni a megfelelő utasítást. Utána telepíteni a Taskbar appot. Ez tulképp egy ki/be kapcsolható Launcher, ami freeform módban tudja futtatni az alkalmazásokat. Ha valakit érdekel, akkor részletezhetem a működését.
Mivel nekem csak 7 -es eszközeim vannak, ezért az ADB -s engedélyezésben nincs tapasztalatom. -
-
válasz
zebede #35174 üzenetére
Az sose baj ha 3 ev van mertnha elobb adja be az unalmast akkor vagy csereli az aldi egy korszerubbre mert addigra ugy se lesz ilyen raktaron,vagy penz vissza. Ami egyedul a hatranya a nemetek azt irjak hogy kb 4 ora uzemido,illetve aki romolosabb tipus nehezebben talal majd romot hozza,ami meg sajat velemeny hogy valami brandelt cucc is lehet ,mert a kamera 2/0.2 mpix es ilyesmi azert a tavolkeleten divat, a socrol meg eddig nem leltem infot csak annyi hogy cortex a9 magokkal megy. Most hangosan gondolkodok, hogy a medion is inkabb oem gyarto emlekeim szerint es erdekes lenne ha ok is kinai oemeket forgalmaznanak. Ezt csak ervkent hozom fel hogy sajat termekuk is lehet...
-
csibe1
addikt
válasz
zebede #34199 üzenetére
DPS Dual 7 tapasztalat
Olvasd el a topikját is,de én a helyedben inkább egy Prestigiot vennék.Kevesebbet idegeskednél utána.(#34207) Rolli
Szerintem nem jó helyen érdeklődsz.Kérdezd meg ott ahol beszerezted.
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
zebede #23774 üzenetére
Üdv, van tablet beárazós topik is.
-
csibe1
addikt
válasz
zebede #22674 üzenetére
Technikai specifikációk Itt vannak az adatok.
A támogatás miatt én inkább keresnék valami mást helyette. -
tjb007
nagyúr
Elég szegényes az 5" -os Androidos választék (gondolom olyat szeretnél az S7 Slim -ből kiindulva).
A noname kínai példányokat nem ismerem, fingom sincs, hogy léteznek e 5" -os tabletek (nem Androidos PMP -k).
A nagy gyártók közül jelenleg csak a Dell -nek (Streak Mini) és a Samsung -nak (Galaxy S Wi-Fi ami inkább egy PMP) van ekkora méretben "tabletje".
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest