Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibicsucsu

aktív tag

Sziasztok!
    Harmadikos kislányomnak keresek tabletet. Film nézés, zene hallgatás, netezés, iskolai feladatok elvégzése és izmos gépet nem igénylő játékokra lenne használva.
    Kb 11"-os méretben szeretnek, a 12 már túl nagy.
    A keret 300 euró körül (Szlovákiában lesz megvásárolva) de belefér az ajánlásba 400-ig is tablet, majd a nagyszülők eldöntik, hogy belefér-e nekik.
    Én eddig a Samsung s10 FE WIFI-t néztem, ami kilóg a keretből (385 eur megbízhatónak tűnő boltban, 400 samsung boltban)
    Szembe jött meg a Xiaomi Pad 7 is. Van még esetleg más ajánlat ebben a kategóriában? Szeretnék több opciót összehasonlítani.
    A Xiaomival kapcsolatban van némi ellenérzésem, mert az asszonynak Redmi Note 11 telója van és nekem nem tűnik túl stabilnak és jól kezelhetőnek (mondjuk nekem S7 és S10 telóm volt az utóbbi 8 évben és nyilván az más kategória). Ettől függetlenül lehet, hogy ez a tablet kiforrottabb, ráadásul ha jól tudom több frissítést is kap.
    Az is érdekelne, hogy az érintőceruzák mennyire jók az ajánlott tabletekhez. Szerintem azt pont tudná használni a gyerek.

Új hozzászólás Aktív témák