Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fabokf

tag

válasz bazsy01 #95859 üzenetére

Rajta gondolkodom én is, és az általad leírtak összességében tetszenek is.
    Esetleg azt nem tudod, hogy mennyire háklis a gyári launcher a külső, nem hazai régiójú játékok appjainak telepítésére? Van egy játékom, ami lassan 9 éve vándorol nálam készülékről készülékre (Fate Grand Order) és tableten mind a japán, mind az angol klienssel játszom de EU régióban még az utóbbi sem érhető el, így apk-ból történik a frissítése. Eredetileg Xiaomi tablet volt a célkategória de kiderült a játék egyik FB csoportjában, hogy azokon továbbra is megakadályozza a launcher a külső régiós apk telepítését (ezt anno az előző telefonomon, ami egy Black Shark 3 volt, szintén előadta és csak akkor tudtam frissíteni a játékot, ha a kinyitott fejlesztői menüben kikapcsoltam a launchert, majd telepítés után vissza...de ez totál összekavarta a beállításokat minden alkalommal), így ez sajnos kiesett a listáról (nem játszom tableten túl sok játékkal de azokat szeretném tovább vinni és nem lemondani róluk). Ezért nézelődök alternatívák közt, mint pl. OnePlus Pad széria, a Honor MagicPad széria, illetve a Lenovo Legion (már, ha még akad belőle itt-ott, mert egyre ritkul a készlet :D ) de nem tudom, melyik lenne az igazi (a RedMagic táblagépe is jó lenne de mivel áruhitelre akarom kihozni valahonnan a leendő készüléket, az kiesik...nem tartom valószínűnek, hogy valaha is bekerülne bármelyik hazai webshopba, pedig a telefonjaikat árulják itt-ott )

Új hozzászólás Aktív témák