- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Sziasztok,
Samsung A5-ös telefonom és otthoni asztali PC-m mellé szeretnék egy wifis tabletet,amit vihetek magammal utazások alatt filmezni, képeket rendezni, facebookozni, vagy csak úgy otthon szörfölni ha épp nem akarok géphez ülni.(játék appokbó esetleg egy-két egyszerűbb szimulátor, vagy kártyajáték kerülhet szóba)
Ezek alapján úgy gondolom a 8" -os is elég lehet, bár jobba 9,7"-esek kijelző mérete, kézben talán a kisebb kezelehetőbb nekem és az árkülönbség már indokolatlan...
Lélektani határ ~100.000 Ft és tudom, hogy még úgy is költenem kell tokra, szeretek vigyázni a cuccaimra.
Alternatívák:
-Samsung Tab S2 VE 8.0 32GB wifi - most 15% MM kedvezménnyel 93.400 Ft
-Apple iPad mini 2 retina 32 GB wifi 99.000 FtApple cuccot nem használok, kijelzők közötti különbséget nem tudom megítélni. A Samsung szerintem még így is túlárazott de csinos darab, frissebb modell, tetszik a bővíthető tárhely is és egy ideig még biztos elég lesz ez a hardwer. A meglévő Androidos telefonommal is egyszerűbb lenne a szinkron, így efelé hajlok
Fentiekhez van ésszerűbb választás, mint a TAB S2?előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest