- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luissimo #6696 üzenetére
FOTA-n nem ment a frissítés, elkezdtem utánanézni, hogy lehet manuálisan, a firmware-t letöltve frissíteni. Csak az nem volt töredelmesen leírva a Tutorialban, hogy csak és kizárólag microSD kártyáról történhet a manuális frissítés, SD és egyéb usb-s adathordozóról nem. Ezzel szenvedtem fél napot....
És nagyon sokaknak nem egyértelmű, hogy hogyan is működik minden "normális" tablet, de utólag én is tudok nagyon okos lenni...
Mellesleg itt semmi billentyűkombinációról nem esett szó (tutorialban sem)!Továbbra is az a bajom csak, hogy beépített facebook app jelenleg nem telepíthető a tabletre, habár a 3.2 pozitív eredményt hozott, sokkal stabilabb a rendszer, nem fagy ki a böngésző index.hu és facebook alól, és a youtube is akadás és problémamentesen megy, viszi a HD videókat. Egyszóval elégedett vagyok (Végre)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest