Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Egy kicsit szeretnék ebbe az apple vs más table pc vitába beleszálni.
Én úgy gondolom amíg ezek a Apple Samsung stb márkás termékek 100 fölött vannak jóval adig nem elfogadható alternatíva semmilyen szempontból sem nekem.
A 40 ezres kis kína tákolmány pedig bőven megfelelne nekem arra hogy amikor nekem kell a gép addig barátnőm netezgessen rajta amikor meg ő gépezik valamin én meg addig azon elolvasom a híreket, vagy ha vonaton utazok akkor olvasás vagy filmezés, bár a 10" már lehet nagy lenne ehhez.
Szóval én nem látom értelmét kiadni egy ilyen ért 100 fölötti összeget és jóval alatti sem
nekem annyira kell amit leírtam és kész.
Gps nem lenne rossz ha egy idegen városban van az ember akkor jól jön. csak azt nem tudom androidon van-e olyan térkép program ami letölthető és nem kell internetet használni működésközben.
A 3g (na ezzel lehet sok ember megsértek
) az egy szar itthon. legalább is azért mert szerintem drága, mint sok más szolgáltatás(bár ha dolgoznék és a munkaadóm fizetné semmi gondom nem lenne vele, de magamnak nem fizetnék elő egy ilyenért.), hogy miért az már nem ez a fórum témája.
Szerintem az a 40ezres zt-180as amire kell kiszolgál nem kell tőle csodákat várni, de ha már 100fölött adok ki akkor inkább netbookot vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Banggood
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Diablo II: Classic és Resurrected
- YouTube
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nekem annyira kell amit leírtam és kész.
) az egy szar itthon. legalább is azért mert szerintem drága, mint sok más szolgáltatás(bár ha dolgoznék és a munkaadóm fizetné semmi gondom nem lenne vele, de magamnak nem fizetnék elő egy ilyenért.), hogy miért az már nem ez a fórum témája.
Dr.NX