- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Egy kicsit szeretnék ebbe az apple vs más table pc vitába beleszálni.
Én úgy gondolom amíg ezek a Apple Samsung stb márkás termékek 100 fölött vannak jóval adig nem elfogadható alternatíva semmilyen szempontból sem nekem.
A 40 ezres kis kína tákolmány pedig bőven megfelelne nekem arra hogy amikor nekem kell a gép addig barátnőm netezgessen rajta amikor meg ő gépezik valamin én meg addig azon elolvasom a híreket, vagy ha vonaton utazok akkor olvasás vagy filmezés, bár a 10" már lehet nagy lenne ehhez.
Szóval én nem látom értelmét kiadni egy ilyen ért 100 fölötti összeget és jóval alatti semnekem annyira kell amit leírtam és kész.
Gps nem lenne rossz ha egy idegen városban van az ember akkor jól jön. csak azt nem tudom androidon van-e olyan térkép program ami letölthető és nem kell internetet használni működésközben.
A 3g (na ezzel lehet sok ember megsértek) az egy szar itthon. legalább is azért mert szerintem drága, mint sok más szolgáltatás(bár ha dolgoznék és a munkaadóm fizetné semmi gondom nem lenne vele, de magamnak nem fizetnék elő egy ilyenért.), hogy miért az már nem ez a fórum témája.
Szerintem az a 40ezres zt-180as amire kell kiszolgál nem kell tőle csodákat várni, de ha már 100fölött adok ki akkor inkább netbookot vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest