- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
4marul4
tag
Sziasztok, mar tesztelgetem az x-Pad 70-et, de van par dolog, amivel nem boldogulok.
1. A Market-es YouTube kliens a "Keresés" után felhozott osszes talalat lejatszasakor elszall (Force close/Report). Van valakinek otlete? A gyari es az itt ajanlott Market-tel is probaltam.
YouTube verzio: 2.1.62. A Photoshop Express nem talal kepeket az eszkozon. Hasznalhatatlan egyelore.
Verzio: 1.3.1.6982713. Mennyi vajon eszkoz valos szinmelysege? Biztosan nem 24 bit -ben jelennek meg a galeriaban a kepek CF kartyarol masolas utan (a finom szinatmenetek csikozodnak/savozodnak mint az allat)
4. A gyari filekezelo nem tudja atmasolni a nagyobb fajlokat (pl. a Nand memoriarol SD-re). Elkezdi masolni, majd abbahagyja a harmada - esetenkent 0 byte - utan. Kiirja, hogy nem tudja atmasolni, de a megkezdett fajl ottmarad, lejatszhatatlanul. Az ES File Explorer atmasolja szerencsere.
5. A Moboplayer diszno modjara fagy. Rockplayer, gyari lejatszo megy.
Verzio: 1.2.145Egy csomo dolog tetszik benne ezektol fuggetlenul; majd irok bovebben rola, de nem vagyok Android guru; lehet, hogy ezek egy kattintassal megoldhato problemak (nem flame, de iOS-hez szoktam, ott nem kellett hegeszteni). Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Overwatch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest